Bliv hel igen efter skilsmissen

Tryk på billedet og hør om forløbet:

Med  det her onlineforløb vil du:

 • Tage dit liv tilbage på kun 10 uger
 • Udskifte tvivl og dårlig samvittighed med glæde og overskud
 • Kunne se det positive i skilsmissen – også selvom den ikke var din beslutning

Næste hold begynder 27. april. Du sikrer dig din plads her for kun 2950 kr, som du kan betale i op til 12 rater (og får adgang til kursets bonusser med det samme): SENEST 25. april kl. 22

KØBSKNAPPER
Få det med det samme her - 997 kr.:

Eller få en række bonusser, gruppemøde og facebookgruppe - 1697 kr. (læs videre):

skønt at have nogen at følges med gennem skilsmissen

"Stine, du ved virkelig noget om dit felt og det er trygt og givende at være i dine hænder. Tak for et fremragende forløb, som virkelig har betydet meget for mit forløb efter skilsmissen."

"Hold da op! Du taler bare til folk! Hold da op de rammer. Man kan godt mærke, du selv har været igennem. Det er præcis de ting, man står med, du taler om. Hvert modul har hjulpet mig helt vildt!"

videre efter skilsmissen
videre efter skilsmissen

"Hold da op! Du taler bare til folk! Hold da op de rammer. Man kan godt mærke, du selv har været igennem. Det er præcis de ting, man står med, du taler om. Hvert modul har hjulpet mig helt vildt!"

Kurset er et quickfix til skilsmissen

"Jeg har fået en følelse af fællesskab med andre i at vide at jeg ikke er alene med de tanker og følelser, jeg har haft. Og som jeg troede, jeg var alene med."

Du er her, fordi du

 • står i en skilsmisse og gerne vil have dig selv og dine børn helskindede igennem den.
 • ønsker at tage dit liv tilbage og nyde alt det gode, der venter dig.
 • ved, at det er en god idé at få støtte til at komme godt igennem skilsmissen.

Hel igen efter skilsmissen-forløbet giver dig den blideste vej ud af skilsmissens kaos

.

Forløbet foregår online og leder dig udenom skilsmissens faldgruber. Med forløbet får du videoer og opgaver, som gør det nemt for dig at sætte ind dér, hvor du har behov lige nu.

Du får også mulighed for at møde mig og andre i samme situation som dig. I en lukket facebookgruppe og på 5 spørgetimer online.

Med det her forløb opnår du en positiv og livsvarig forandring. Det betyder, at du kan bruge din tid og kræfter på dem og det, du holder af.

Kender du det her?

  • Dårlig samvittighed (over for børnene og måske også din eks)
  • Sørger over ikke længere at være del af en intakt familie
  • Føler skyld over for dine børn
  • Kæmper med samarbejdet med din eks
  • Synes det er svært at adskille dig fra din eks og være ligeglad med, hvad han/hun laver
  • Føler dig som en fiasko
  • Kæmper med savnet efter børnene (og din eks?)
  • Savner at være del af en intakt familie
  • Er i tvivl om skilsmissen var den rigtige løsning
  • Savner overskud til at klare dagligdagens mange opgaver
  • Føler dig alene og kunne ønske dig at mødes med andre i samme situation
  • Spekulerer på, hvordan et nyt forhold vil kunne fungere
  • Har svært ved at acceptere, at det er dig og dine børn, der står i en skilsmisse

Så er Hel igen efter skilsmisse-forløbet skabt for dig!

Hvad kan du forvente af forløbet?

Forløbet giver dig al min viden og erfaring fra tusindvis af samtaler om det at stå i en skilsmisse. Med kurset får du alt dette pakket i nemme, overskuelige portioner til en meget lav pris. Skulle jeg dele den samme viden med dig i et samtaleforløb, ville det nemt koste 10 gange så meget.

hjerte

Det her forløb får dig til at parkere den dårlige samvittighed og acceptere din skilsmisse. Så du ikke behøver føle dig som en fiasko og søge trøst i nye partnere, begrave dig i arbejde og praktiske opgaver eller kæmpe for at ignorere sorgen over at børnenes barndomshjem er revet over i to.

hjerte

Forløbet viser dig vejen til at blive Hel igen efter skilsmissen uden at det går ud over dine børn. Du vil kunne sige højt at du er fraskilt - uden at føle dig som del af en familiefiasko.

hjerte

Du får hjælp til at leve med savnet af dine børn. Så du ikke behøver fjerne deres ting, når de ikke er hos dig. Fordi hver lille sok, du ser, føles som en kniv i hjertet af savn over at sokken er hos dig, men børnene ikke er.

I forløbet er der også hjælp til dig, der har store eller voksne børn.

hjerte

Forløbet viser dig, hvornår dine handlinger er egoistiske og hvornår det også giver mening for andre, at du gør, som du gør. Så du kan glæde dig over, at du og børnene har det bedre, selvom din eks stadig har det svært.

hjerte

Med Hel igen efter skilsmissen-forløbet får du en blid og sund vej gennem sorgen - skridt for skridt. Du behøver ikke længere forsøge at ignorere sorgen men kan give den en naturlig plads i dit livs rygsæk. Det betyder, at du slipper for at fylde kalenderen med aftaler i håb om at undgå at mærke, hvordan du egentlig har det.

LANG UDGAVE

Du kan roligt give dig selv det her

Kurset giver dig al min viden og erfaring fra tusindvis af samtaler om det at stå i en skilsmisse. Med kurset får du alt dette pakket i nemme, overskuelige portioner til en meget lav pris. Skulle jeg dele den samme viden med dig i et samtaleforløb, ville det nemt koste 10 gange så meget.

Det her forløb får dig til at parkere den dårlige samvittighed og acceptere din skilsmisse. Så du ikke behøver føle dig som en fiasko og søge trøst i nye partnere, begrave dig i arbejde og praktiske opgaver eller kæmpe for at ignorere sorgen over at børnenes barndomshjem er revet over i to.

Lykkeligt Nyskilt-forløbet hjælper dig til at løsne knuden i maven og finde ro med det, der er sket. Så du slipper for at bitche over din eks, når du er sammen med veninderne og mærke, hvordan de langsomt trækker sig fra dig, fordi de ikke længere ved, hvad de skal sige. I stedet kan I hygge jer og nyde hinandens selskab.

Forløbet viser dig vejen til at blive Lykkeligt Nyskilt uden at det går ud over dine børn. Du behøver ikke længere have svært ved at sige højt, at du er fraskilt eller føle, at du er del af en familiefiasko.

Lykkeligt Nyskilt-forløbet viser dig, hvordan du kan bede dine nærmeste om hjælp. Så du ikke behøver anstrenge dig for at virke glad, selvom det hele er kaos og du føler dig sønderbombet indeni. At bede om hjælp kræver styrke og mod - det får du også med forløbet.

Forløbet hjælper dig med at leve med savnet af dine børn. Så du ikke behøver fjerne deres ting, når de ikke er der. Fordi hver lille sok, du ser, føles som en kniv i hjertet af savn over at sokken er hos dig, men børnene ikke er.

Efter forløbet behøver du ikke længere tvivle på, om skilsmissen er rigtig eller på, hvordan den kunne være undgået. Med forløbet kan du lægge tvivlen og den dårlig samvittighed på hylden. Så du undgår at undertrykke dine egne behov af skyldfølelse over, at det gik, som det gik. Der bliver plads til, at du kan sige nej til at give din eks nøglen til dit hjem, spise hos dig hver uge og deltage i de samme arrangementer som dig. Du lærer at give dig selv mere plads og holde fast i det, der er bedst for dig.

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet får du en blid og sund vej gennem sorgen - skridt for skridt. Du behøver ikke længere forsøge at ignorere sorgen men kan give den en naturlig plads i dit livs rygsæk. Det betyder, at du slipper for at fylde kalenderen med aftaler i håb om at undgå at mærke, hvordan du egentlig har det.

Forløbet viser dig hvornår dine handlinger er egoistiske og hvornår det også giver mening for andre, at du gør, som du gør. Så du kan glæde dig over, at du og børnene har det bedre, selvom din eks stadig har det svært.

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet kan du slippe følelsen af at være skiftet ud og smidt væk efter din eks har fundet en ny. Du vil få støtte til kærligt at give slip på dit gamle liv, så du kan holde et sundt fokus på dig selv og det, du selv kan ændre.

lande efter bruddet

"Modulerne har en god længde som gør, at de nemt passer ind i hverdagen. Jeg går stadig tilbage og hører modulerne igen og igen. Jeg kigger også på mine besvarelser af øvelserne og er især blevet glad for dagbogen, som jeg vil bruge efter kurset også."

"Med kurset får man perspektiv på, hvordan man har det og hvad man går igennem. Det er et godt værktøj til at bearbejde de ting der er sket."

sorg over skilsmissen
sorg over skilsmissen

"Med kurset får man perspektiv på, hvordan man har det og hvad man går igennem. Det er et godt værktøj til at bearbejde de ting der er sket."

glæd dig til hel igen efter skilsmissen

"Jeg var i tvivl om det var pengene værd. Jeg synes det var mange penge når økonomien i forvejen var lidt stram lige efter skilsmissen. Men i forhold til hvad en psykolog time koster er det jo ingenting. Kurset har helt sikkert været alle pengene værd."

Med Hel igen efter skilsmissen-forløbet får du:

Modul 1:

Kend din skilsmisse

Kend din skilsmisse

Få overblik over skilsmissen

Med modulet får du:

 • be- eller afkræftet om den lykkelige skilsmisse findes
 • lært hvorfor en skilsmisse er en krise (og ikke “bare” kærestesorg)
 • opskriften på at bearbejde sorg
 • overblik over de reaktioner og faser, du kan vente dig
 • at vide, hvor længe en skilsmisse varer

Du får også et livsvigtigt arbejdsark med dine personlige livliner til at komme godt igennem skilsmissen.

Modul 2:

Frigør dig fra din eks (uden det går ud over børnene)

Frigør dig fra din eks

Få plads til dig og grundlæg et godt samarbejde om børnene

Når du har taget modulet ved du:

 • at relationen til din eks er så god, som den kan være
 • hvordan du bedst kommunikerer med din eks
 • hvad tilknytning betyder for skilsmissen
 • hvad skilsmissen betyder for måden, du oplever dig selv på
 • hvornår du ikke skal være venner med sin eks
 • hvordan du lægger afstand til din eks – uden det rammer børnene

Modul 3:

Se skilsmissen fra børnehøjde

Skilsmissen fra børnehøjde

Undgå at barnet får skrammer efter skilsmissen

Efter modulet her, kan du hvile i at vide:

 • hvordan du beskytter dit barn mod at få ar efter skilsmissen
 • hvornår skilsmisse er det bedste for dit barn
 • hvad dit barn vinder ved skilsmissen
 • præcis hvordan du rent lavpraktisk hjælper dit barn i den svære tid
 • det er ok, barnet har to hjem

Modul 4:

Find vej i følelsernes kaos

Find vej i følelsernes kaos efter skilsmsse

Find vej i følelsernes kaos

I modulet lærer du, at:

 • bruge din indre gps – så du kan skabe det liv, du ønsker dig
 • mærke dine grænser – og sætte dem uden at begrænse andre
 • tage kontrollen over dit liv igen – så du ikke føler dig som del af en familiefiasko
 • undgå at falde i tryghedsfælden (eller komme op af den igen)
 • tackle de mange følelser uden at blive overvældet af dem

Modul 5:

Tag dig kærligt af dig selv

Tag dig kærligt af dig selv og få overskud til skilsmissen

Bliv glad og få overskud - selvom du er midt i en skilsmisse

Modulet støtter dig til, at:

 • blive tryg til at vise verden, hvem du er (nu)
 • hvordan du bliver glad og får overskud med små skridt
 • mærke dine egne behov, så du kan bede om det, du ønsker dig
 • genoprette eller styrke kontakten til dig selv
 • svare andre på spørgsmål om skilsmissen uden at udlevere dig selv, din eks eller børnene

Derfor er Hel igen efter skilsmissen-forløbet en god løsning

På det her forløb får du alle tipsene til, hvordan du bedst opbygger et sundt samarbejde med din eks - også når en af jer ryger op i det røde felt. Det betyder, at du ikke længere behøver at overskride dine grænser.

Forløbet hjælper dig til at få styr på alle de mange følelser, der følger i kølvandet på skilsmissen. Du undgår, at følelserne suger din energi ud af dig på de forkerte tidspunkter - fx når du er sammen med børnene, på arbejde eller er sammen med venner og veninder.

Med Hel igen efter skilsmissen-forløbet lægger du tvivlen og den dårlig samvittighed bag dig. Så du kan tage skilsmissen med dig i dit livs rygsæk uden at blive generet af den i fremtiden.

Sådan foregår Hel igen efter skilsmissen-forløbet

Forløbet foregår online. Det betyder, at du kan se modulerne og arbejde med øvelserne, når du har tid (også når de 10 uger er gået).

I samme sekund, du har sikret din plads på holdet, sker det her:
- du får tilsendt login-oplysninger
- dine bonusser ligger klar

27. april sker det her:
- du får adgang til modul 1
- den lukkede Facebookgruppe for dig og de andre på holdet åbner (det er helt frivilligt, om du ønsker at være med i gruppen)

Herefter:
- hver anden uge i 10 uger får du adgang til endnu et modul (som du kan se, når du vil)
- hver anden uge i 10 uger kan du deltage i spørgetime via videomøde (Zoom). Her taler vi om opgaverne og jeg besvarer spørgsmål fra deltagerne
- du har for evigt adgang til modulerne

Vil du også være Hel igen efter skilsmissen?

Så klik på knappen herunder og meld dig til.

Kun 2950 kr i op til 12 rater. Vi begynder 27. april.

Jeg er sikker på, du vil takke dig selv for det resten af dit liv!

Tryk her (SENEST 25. april kl. 22):

Du får også en række bonusser:

EKSTRABONUS:

30 min. samtale - til dig der investerer senest 25. marts

Bonus til Hel igen efter skilsmissen onlinekursus

Til dig, der er hurtig:

Du får 30 minutters samtale med mig.

Her kan vi tale om din skilsmisse, dine børn, din eks, dit selv eller ...

Tiden er din og emnet er helt op til dig.

 

OBS! Denne bonus forsvinder 25. marts

BONUS #1:

Facebook-gruppe

Facebook gruppe på Lykkeligt Nyskilt

Sammen med forløbet får du 10 ugers gratis medlemsskab af den lukkede Facebookgruppe. KUN for deltagere på dette hold af forløbet.

I gruppen møder du de andre deltagere.

Jeg lover dig, at der er kærlighed i den gruppe! Her kan du og de andre deltagere støtte hinanden lige dér, hvor I er nu.

 

BONUS #2:

FEM online spørgetimer! 

Facebook gruppe på Lykkeligt Nyskilt

Jep - hver anden uge mødes vi på et videokald (Zoom).

På videokaldet taler vi om modulets øvelser, og jeg svarer på spørgsmål om det, der fylder mest hos dig lige nu.

Videokald er hver anden tirsdag (lige uger) kl. 20.00 følgende datoer:

4. maj

18. maj

1. juni

15. juni

29. juni

BONUS #3:

TO hæfter sendt til din postkasse

Hel igen efter skilsmissen. Hæfte til forløbet

Med til kurset hører to hæfter, som lander i din postkasse:

Et hæfte med øvelser og en dagbog.

De her hæfter får dig til at rykke dig - og hjælper dig til selv at kunne se og mærke det!

 

BONUS #4:

MINI-KURSUS: Tag toppen af den dårlige samvittighed på få minutter

Tag toppen af den dårlige samvittighed efter skilsmissen

Ti små videoer tager toppen af din dårlige samvittighed efter skilsmissen

I mini-kurset tager jeg fat på de mest almindelige emner, som du kan slå dig selv i hovedet med.

Mini-kurset hjælper dig til at parkere den dårlige samvittighed over skilsmissen.

Over for børnene, din eks og dig selv.

Du får støtte lige der, hvor det gør mest ondt.

BONUS #5:

ONLINEKURSUS: Sådan fortæller ud dit barn, far og mor skal skilles

Sådan fortæller du dit barn, at far og mor skal skilles kursus online

I dette onlinekursus får du redskaberne til:

- hvordan du forbereder dig før den svære samtale
- hvad du SKAL være obs på under samtalen
- hvordan du bedst hjælper jer videre efter samtalen

Kurset indeholder arbejdsark med de spørgsmål, du SKAL kunne svare på

BONUS #6:

Kropsskanning som lydfil

Mindfulness Shila Nielsen

Du får også en indtalt meditation af mindfullnessinstruktør Shila Nielsen

Meditationen vil hjælpe dig til at få ro i hovedet, når tankerne om skilsmisse kører i ring og giver dig ondt i maven.

 

BONUS #7:

E-bog: Når skilsmissen rammer

Advokat Anette Malthe har skrevet en e-bog til dig.

I den kan du læse, hvilken lovgivning, du skal være obs på, når du bliver skilt.

Så du ikke pludselig kommer i klemme, fordi du har overset noget vigtigt.

 

GEMT Når konflikterne tager over

Bonusmodul.

Omkring hver 3. skilsmisse er konfliktfyldt.

Hvis du står i en af dem, så er der hjælp at hente her.

(Værdi: 1.000 kr.)

Få din bonusfamilie godt fra start

GEMT

Din nye kæreste og bonusfamilien

Bonusmodul.

Få inspiration til, hvordan du gør din nye kæreste til en del af familien. Uden at føle dig som en lus mellem to negle.

(Værdi: 1.000 kr.)

Vil du også være Hel igen efter skilsmissen?

Vær med når næste hold begynder 27. april

 

Kun 2950 kr i op til 12 rater.

 

Få en plads her (SENEST 25. april kl. 22):

Giv dig selv lidt kærlighed NU!

Jo længere du sidder fast i skilsmissen, jo længere må dine børn undvære dit fulde nærvær. Børn har kun én barndom - hvordan skal de huske den?

Når du med kurset får ro på skilsmissens kaos, kan du begynde at nyde livet igen.

Jo længere tid du føler dig utilfreds, jo mere sætter skilsmissen sig fast i dig. Derfor kan det blive sværere at slippe de negative følelser og forestillinger, du har om din eks (og dig selv). De negative tanker kommer til at stå i vejen for, at I kan få et godt samarbejde om børnene.

Du behøver ikke være alene i det svære. Der er andre, der gerne vil følges med dig og som har brug for den støtte, du kan give dem.

10 dages garanti: Fuld tilfredshed - eller pengene tilbage

Kom med på Hel igen efter skilsmissen nu. Når kurset går i gang har du hele 10 dage til at være med og se, om du kan lide det. Hvis det mod forventning alligevel ikke skulle være noget for dig, kan du helt uden forklaring få alle pengene tilbage.

redskaber til skilsmissen

"Vil bare sige tusind tak for hjælpen! At blive skilt er det sværeste jeg nogensinde har været igennem og du har gjort det hele lidt nemmere og overskueligt."

"Lige i dag har jeg tænkt. Hold da op hvor står jeg mere stærkt i mig selv i forhold til at rumme mine børns følelser og stå mere fast i at det er den rigtige beslutning jeg har taget."

den korteste vej gennem skilsmissen
den korteste vej gennem skilsmissen

"Lige i dag har jeg tænkt. Hold da op hvor står jeg mere stærkt i mig selv i forhold til at rumme mine børns følelser og stå mere fast i at det er den rigtige beslutning jeg har taget."

jeg føler mig hel igen efter skilsmissen

"Jeg føler mig nu bedre rustet til at være mig selv. Til at gøre flere ting rigtigt. Jeg er en mere rummelig og forstående en person. Derfor hjælper kurset ikke kun til at klare skilsmissen men også i forhold til det næste parforhold."

Har du spørgsmål? (FAQ)

[select-faq faq_id='25922']
[select-faq faq_id='25923']
[select-faq faq_id='25924']
[select-faq faq_id='25925']
[select-faq faq_id='25926']
[select-faq faq_id='25927']
[select-faq faq_id='26015']
[select-faq faq_id='25931']
[select-faq faq_id='25932']
[select-faq faq_id='25933']
[select-faq faq_id='25935']
[select-faq faq_id='25936']
[select-faq faq_id='25937']
[select-faq faq_id='25938']
[select-faq faq_id='25939']
[select-faq faq_id='25940']
[select-faq faq_id='25941']

Hvem står bag kurset?

Mit navn er Stine Marie Zink og jeg er parterapeut og psykoterapeut med klinik i Århus. Jeg er glad og stolt over at kunne præsentere det her forløb for dig.

Forløbet er nemlig præcis det, jeg selv manglede, da jeg blev skilt efter 17 års samliv.

Derfor er jeg glad for at kunne støtte dig i at give slip på den dårlige samvittighed og skyldfølelsen og i stedet mærke alt det gode i dit liv - nu og i fremtiden.

Vent ikke på at tiden læger alle sår - tag selv dit liv tilbage. Med Hel igen efter skilsmissen-forløbet er der langt større sandsynlig for, at du om 10 uger har ro i maven og er godt i gang med at planlægge alle de dejlige ting, der skal være i dit liv fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle være i tvivl om forløbet er noget for dig.

Jeg håber, vi ses på forløbet!

Kærlig hilsen
Stine

Psykoterapeut i Århus Stine Zink

Kom i gang allerede i dag

Det her kan være det bedste, du gør for dig selv i forbindelse med din skilsmisse.

Forløbet kan være lige præcis dét skridt, du tager for at lægge dårlig samvittighed, frustrationer og bitterhed bag dig.

Så snart du har trykket her får du adgang til dine bonusser.

Din investering i din og børnenes fremtid er:
Kun 2950 kr i op til 12 rater.

Vi begynder 27. april.

Tilmeld dig SENEST 25. april kl. 22:

Psykoterapeut i Århus Stine Zink