Lykkeligt Nyskilt
- med glæde og overskud (til dig og dem omkring dig)

Med  det her onlineforløb vil du:

 • Tage dit liv tilbage på kun 10 uger
 • Udskifte tvivl og dårlig samvittighed med glæde og overskud
 • gøre din skilsmisse til en gave – for dig og dine børn (også selvom den ikke var din beslutning)

Vi starter med første modul 1. oktober og du kan begynde med bonusserne lige nu:

Ja - jeg vil gerne være Lykkeligt Nyskilt - med glæde og overskud (til mig selv og dem omkring mig)

Hvorfor er du her nu?

Du læser med her nu, fordi du står midt i en skilsmisse og gerne vil gøre alt, hvad du kan, for at bringe dig selv og dine børn helskindede igennem den. Så du kan tage dit liv tilbage og nyde alt det gode, der venter på dig.

Det onlineforløb, jeg har sat sammen til dig, er den bedste løsning, jeg kan tilbyde dig. Så du så hurtigt og smertefrit som overhovedet muligt kan få et liv uden tvivl og dårlig samvittighed, fyldt med overskud og glæde.

Lykkeligt Nyskilt-forløbet er det tætteste, du kommer på et quick fix.

Slip for at gå og tænke på skilsmissen hele tiden

Lykkeligt Nyskilt-forløbet giver dig den blideste vej ud af skilsmissens kaos. Forløbet foregår online og leder dig udenom skilsmissens faldgruber. Med forløbet får du små videoer og enkle opgaver, som gør det nemt for dig at sætte ind dér, hvor du har behov lige nu.

Du får også mulighed for at møde mig og andre i samme situation som dig i den lukkede Lykkeligt Nyskilt-Facebookgruppe. Med det her forløb opnår du en positiv og livsvarig forandring. Det betyder, at du kan bruge din tid og kræfter på dem og det, du holder af.

Kender du det her?

 • Dårlig samvittighed (over for børnene og måske også din eks)
 • Sørger over ikke længere at være del af en intakt familie
 • Føler skyld over for børn
 • Kæmper med samarbejdet med din eks
 • Synes det er svært at adskille dig fra din eks og være ligeglad med, hvad han laver
 • Føler dig som en fiasko
 • Kæmper med savnet efter børnene (og din eks?)
 • Savner at være del af en intakt familie
 • Er i tvivl om skilsmissen var den rigtige løsning
 • Savner overskud til at klare dagligdagens mange opgaver
 • Føler dig alene og kunne ønske dig at mødes med andre i samme situation
 • Spekulerer på, hvordan et nyt forhold vil kunne fungere
 • Har svært ved at acceptere, at det er dig og dine børn, der står i en skilsmisse

Så er Lykkeligt Nyskilt-forløbet skabt for dig!

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet får du:

Kend din skilsmisse

Modul 1:
Kend din skilsmisse

Få overblik over, hvad du skal igennem og hvor lang tid det tager, før du kan komme glad og styrket ud på den anden side.

Frigør dig fra din eks

Modul 2:
Frigør dig fra din eks

- uden det går ud over børnene!
Find ud af hvilken relation, I kan have til hinanden nu, hvor I er skilt. Få det bedst mulige samarbejde og vælg den bedste måde at kommunikere på.

Skilsmissen fra børnehøjde

Modul 3:
Skilsmissen fra børnehøjde

Sådan hjælper du dit barn igennem skilsmissen uden skrammer. Slip din frygt for at skilsmissen giver varige skader og slip din dårlige samvittighed over, at barnet nu har to hjem.

Find vej i følelsernes kaos efter skilsmsse

Modul 4:
Find vej i følelsernes kaos

Brug din indre gps til at mærke, hvad der er rigtig for dig, så du kan tage kontrollen over dit liv tilbage.

Tag dig kærligt af dig selv og få overskud til skilsmissen

Modul 5:
Tag dig kærligt af dig selv

Så du kan få overskud til at være den, du altid gerne har villet være. Bliv tryg til at vise verden, hvem du er (nu) og lad ro og glæde fylde dit liv.

Og der er mere!

Som en del af kurset får du også 10 ugers gratis medlemsskab af den lukkede Facebookgruppe for deltagere på kurset. Her møder du de andre deltagere og mig.

Jeg lover dig, at der er kærlighed i den gruppe! Her kan du og de andre deltagere støtte hinanden lige dér, hvor I er nu.

Og jeg er selvfølgelig også med i gruppen - klar til at svare på spørgsmål.

Sammen med kurset hører enkle øvelser og en Lykkeligt Nyskilt dagbog - dine helt personlige redskab både under og efter kursusforløbet.

Du får også de her bonusser:

Du får to bonusmoduler:

Få din bonusfamilie godt fra start

BONUS!
Din nye kæreste og bonusfamilien

Få inspiration til, hvordan du får integreret din nye kæreste i familien. Uden at føle dig som en lus mellem to negle.

BONUS!
Når konflikterne tager over

Det er ikke alle skilsmisser, der er lige nemme. Hvis du står i en af de mere konfliktfyldte, så er der hjælp at hente her.

Du får også en indtalt meditation af mindfullnessinstruktør Shila Nielsen, som vil hjælpe dig til at få ro i hovedet, når tankerne om skilsmisse kører i ring og giver dig ondt i maven.

Og så har advokat Anette Malthe skrevet en e-bog til dig, så du ved, hvilken lovgivning, du skal være obs på, når du bliver skilt. Så du ikke pludselig kommer i klemme, fordi du har overset noget vigtigt.

Så alt i alt får du:

 • 5 onlinemoduler, der lægges op hver anden uge over 10 uger. Du bliver ved med at have adgang til modulerne, og kan se dem lige så mange gange, du har lyst
 • 2 bonusmoduler, som du får adgang til så snart du melder dig til
 • En meditation fra mindfulnessinstruktør
 • En e-bog fra advokat
 • Enkle og simple øvelser (du får dem i et hæfte, som jeg sender til dig)
 • En dagbog, som du kan bruge under og efter kurset (også som et hæfte, jeg sender til dig)
 • 10 ugers gratis medlemskab af den lukkede Facebookgruppe kun for dit hold. Her støtter og hepper vi, og jeg er klar til at besvare spørgsmål (og du kan hjælpe andre).

Skræddersyet og gjort nemt for dig at have med at gøre! Så også DU kan blive Lykkeligt Nyskilt og slipper for at have skilsmissen kørende på repeat inde i hovedet.

Første modul frigives 1. oktober. Men så snart du har meldt dig til, kan du gå ombord i alle bonusserne!

Du kan roligt give dig selv det her

Kurset giver dig al min viden og erfaring fra tusindvis af samtaler om det at stå i en skilsmisse. Med kurset får du alt dette pakket i nemme, overskuelige portioner til en meget lav pris. Skulle jeg dele den samme viden med dig i et samtaleforløb, ville det nemt koste 10 gange så meget.

Det her forløb får dig til at parkere den dårlige samvittighed og acceptere din skilsmisse. Så du ikke behøver føle dig som en fiasko og søge trøst i nye partnere, begrave dig i arbejde og praktiske opgaver eller kæmpe for at ignorere sorgen over at børnenes barndomshjem er revet over i to.

Lykkeligt Nyskilt-forløbet hjælper dig til at løsne knuden i maven og finde ro med det, der er sket. Så du slipper for at bitche over din eks, når du er sammen med veninderne og mærke, hvordan de langsomt trækker sig fra dig, fordi de ikke længere ved, hvad de skal sige. I stedet kan I hygge jer og nyde hinandens selskab.

Forløbet viser dig vejen til at blive Lykkeligt Nyskilt uden at det går ud over dine børn. Du behøver ikke længere have svært ved at sige højt, at du er fraskilt eller føle, at du er del af en familiefiasko.

Lykkeligt Nyskilt-forløbet viser dig, hvordan du kan bede dine nærmeste om hjælp. Så du ikke behøver anstrenge dig for at virke glad, selvom det hele er kaos og du føler dig sønderbombet indeni. At bede om hjælp kræver styrke og mod - det får du også med forløbet.

Forløbet hjælper dig med at leve med savnet af dine børn. Så du ikke behøver fjerne deres ting, når de ikke er der. Fordi hver lille sok, du ser, føles som en kniv i hjertet af savn over at sokken er hos dig, men børnene ikke er.

Efter forløbet behøver du ikke længere tvivle på, om skilsmissen er rigtig eller på, hvordan den kunne være undgået. Med forløbet kan du lægge tvivlen og den dårlig samvittighed på hylden. Så du undgår at undertrykke dine egne behov af skyldfølelse over, at det gik, som det gik. Der bliver plads til, at du kan sige nej til at give din eks nøglen til dit hjem, spise hos dig hver uge og deltage i de samme arrangementer som dig. Du lærer at give dig selv mere plads og holde fast i det, der er bedst for dig.

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet får du en blid og sund vej gennem sorgen - skridt for skridt. Du behøver ikke længere forsøge at ignorere sorgen men kan give den en naturlig plads i dit livs rygsæk. Det betyder, at du slipper for at fylde kalenderen med aftaler i håb om at undgå at mærke, hvordan du egentlig har det.

Forløbet viser dig hvornår dine handlinger er egoistiske og hvornår det også giver mening for andre, at du gør, som du gør. Så du kan glæde dig over, at du og børnene har det bedre, selvom din eks stadig har det svært.

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet kan du slippe følelsen af at være skiftet ud og smidt væk efter din eks har fundet en ny. Du vil få støtte til kærligt at give slip på dit gamle liv, så du kan holde et sundt fokus på dig selv og det, du selv kan ændre.

Sådan foregår Lykkeligt Nyskilt-forløbet

1. oktober får du det første modul. Herefter frigives der et nyt modul hver anden uge i 10 uger. Du bestemmer selv om du vil se kurset, når det frigives eller du vil se det flere måneder efter. Det er helt op til dig.

Hele forløbet foregår på din computer, når det passer dig. Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, når børnene (endelig) sover

Du får din egen Lykkeligt Nyskilt-dagbog tilsendt med posten. Med den skaber du din egen personlige guide for, hvordan netop du bliver Lykkeligt Nyskilt.

Med forløbet står du ikke længere alene, men får et fællesskab med mig og de andre deltagere på forløbet. Det betyder, at du kommer i kontakt med andre, der er samme situation som dig og som derfor helhjertet forstår, hvordan du har det. Du slipper for at slide på dine venskaber med snak om eksen, dårlig samvittighed og savn efter børnene.

Med til forløbet hører øvelser, som hjælper dig med at mærke, hvad der er godt for dig. Derfor behøver du ikke bruge tid og kræfter på at finde trøst i nye partnere, feste sorgen væk eller forsøge at ignorere det, der gør ondt. Du ved lige nøjagtigt, hvad du skal gøre for at give dig selv den næring, du behøver. Øvelserne får du tilsendt med posten.

Lykkeligt Nyskilt-forløbet strækker sig over 10 uger. Det betyder, at du får videoer og øvelser i overskuelige portioner, så du har god tid til at arbejde med de forskellige emner uden at blive overvældet. Du kan tage modulerne helt som det passer dig - du kan ikke komme bagud og kan sagtens arbejde i helt dit eget tempo.

Når du har købt kurset, får du:
- tilsendt login-oplysninger
- med det samme adgang til kursets bonusser
- hver anden uge i 10 uger adgang til nyt materiale, som du kan se, når du vil

1. oktober sker det her:
- du får adgang til modul 1
- du bliver medlem af den lukkede Facebookgruppe for dig og forløbets andre deltagere (det er frivilligt, om du ønsker at være med i gruppen)

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål. Du skriver på psykoterapeut@stinezink.dk eller ringer på 30 26 55 03.

Sådan hjælper forløbet dig med at blive glad igen

Lykkeligt Nyskilt vil ikke blot styre dig uden om skilsmissens mange faldgruber og få dig trygt og godt igennem skilsmissen. Du vil også opleve at hvile mere i dig selv, få mere overskud og finde ro i, at det gik, som det gik. Dine børn vil elske dit nye, positive jeg, der har masser af energi og overskud at dele ud af.

Med forløbet får du alle tipsene til, hvordan du bedst opbygger et sundt samarbejde med din eks - også når en af jer ryger op i det røde felt. Jeg hjælper dig til at mærke hvilken relation, der er mulig i netop jeres tilfælde, så du ikke behøver lade dine personlige grænser overskride (“for børnenes skyld”).

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet mærker du, hvad du kan gøre for at give næring til den, du er inderst inde. Når du hviler i dig selv og gør, som du ved, er rigtigt og godt for dig, bliver du rollemodel for dem omkring dig - det er en gave, dine børn kan bruge resten af deres liv.

Forløbet hjælper dig til at få styr på alle de mange følelser, der følger i kølvandet på skilsmissen. Du undgår, at følelserne suger din energi ud af dig på de forkerte tidspunkter - fx når du er sammen med børnene, på arbejde eller er sammen med veninderne. Når du med kurset får ro på følelserne og giver dem plads uden at negligere dem, bliver der plads til, at du kan fokusere på det positive og de muligheder, der ligger foran dig.

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet lægger du tvivlen og den dårlig samvittighed bag dig. Du tager skilsmissen med dig i dit livs rygsæk og omsætter den til noget positivt resten af dit liv. Med forløbet kan du acceptere dig selv og skabe et godt fundament for at finde de gode ting i livet

Med det her forløb var jeg sluppet for at føle mig som en familiefiasko

Da jeg blev skilt, oplevede jeg at være meget alene. Jeg havde ingen veninder, der var blevet skilt og jeg havde svært ved at gå nogen steder om aftenen. Bare det at gå en tur krævede, at jeg fik passet mine børn, der kun var 4 og 6 på det tidspunkt. Desuden havde jeg ikke meget overskud, så det blev ofte til, at jeg blev hjemme.

Derfor har jeg udviklet dette kursus til dig, der sidder, som jeg sad dengang: Med en masse spørgsmål om det at blive skilt, bundet til hjemmet og uden nogen at spejle sig i.

Jeg kan stadig mærke i min krop, hvor alene jeg følte mig. Hvordan jeg kunne stirre ud ad vinduet i timevis eller krølle mig sammen på sofaen. Hvordan jeg havde fysisk ondt af savn efter mine børn.

Med det her forløb ønsker jeg at gøre det lettere for dig at gå igennem skilsmissens kaos, end det var for mig. Jeg husker tydeligt, hvor alene og overvældet, jeg følte mig. Alle de drømme, der brast! Al den sorg over det, jeg og børnene havde mistet. Og den ulykkelige vished om, at jeg aldrig mere ville se mine børn hver dag.

Med mit Lykkeligt Nyskilt-forløb vil jeg give dig alt det, jeg selv savnede, så du ikke skal kæmpe den kamp alene, men kan mærke den styrke, der er i at turde bede om hjælp - og tage imod den. Med videoerne, øvelserne, den lukkede Facebookgruppe, kontakten med de andre deltagere og mig, vil du få den støtte og det fællesskab, som bringer dig trygt igennem alt det svære, du står i. Så du får energi og overskud til at passe på dig selv og dem omkring dig.

Slut med at være ulykkelig, kortluntet og energiforladt

Når du deltager i Lykkeligt Nyskilt-forløbet, vil du blive ledt igennem de forskellige områder af dit liv, som en skilsmisse kan påvirke. Du vil få øvelser og helt konkrete forslag til, hvad du kan gøre, for at gøre det lettere og mere behageligt for dig selv (og dem omkring dig) at gennemleve skilsmissen.

Med forløbet er det slut med at være ulykkelig, kortluntet og energiforladt. Vi tager det stille og roligt, så du kun skal forholde dig til ét emne ad gangen. For hvert modul du gennemgår, tager du endnu et skridt henimod at blive Lykkeligt Nyskilt.

Du kan tage modulerne i det tempo, der passer dig, og du kan bruge så lang tid på hvert modul, som du ønsker. Det er dog vigtigt, du lader det enkelte modul bundfælde sig i dig, inden du går videre. Derfor får du modulerne drypvis: Et hver uge. Du har selvfølgelig altid mulighed for at gense tidligere moduler, så mange gange du har lyst.

Gør noget nu!

Jo længere du sidder fast i skilsmissen, jo længere må dine børn undvære dit fulde nærvær. Børn har kun én barndom - hvordan skal de huske den?

Jo før du får ro på skilsmissens kaos, jo før kan du komme i gang med at nyde livet igen.

Jo længere tid du føler dig utilfreds, jo mere sætter skilsmissen sig fast i dig. Derfor kan det blive sværere at slippe de negative følelser og forestillinger, du har om din eks (og dig selv). De negative tanker kommer til at stå i vejen for, at I kan få et godt samarbejde om børnene.

Du behøver ikke være alene i det svære. Der er andre, der gerne vil følges med dig og som har brug for den støtte, du kan give dem.

Hør her hvad andre, der har fået min hjælp, siger 

“Jeg har aldrig før følt mig så lettet, fri og glad. Børnene stortrives og jeg har beholdt et super godt venskab med min ex-mand”

“Jeg føler virkelig jeg lever og NYDER livet, gode veninder, børn og mit eget selskab med en god bog”

“Jeg har ved hårdt arbejde og samtalernes hjælp fundet mig selv og er stolt af resultatet. Er utrolig glad for, at jeg så tidligt erkendte, at jeg havde brug for hjælp”

“Jeg kan også mærke den gave du har givet mig - du har givet mig lov til at lytte til mig selv, givet mig lov til at mine følelser og værdier er vigtige i mit liv. Det har gjort mig til et andet menneske, et menneske jeg holder af - der er en ro inden i mig til at turde gå på min vej som jeg aldrig før har oplevet”

“Børnene har det godt”

“Nu er jeg mig og jeg har også en plads - ikke sådan at der ikke skal være plads til de andre, det skal der - men der skal også være plads til mig. Jeg er taknemmelig for at jeg også har fået en plads”

“Det var et meget GIVENDE forløb... jeg blev klogere på mig selv og fik bugt med følelsen af skyld og skam, som har været meget nagende”

“I dag har jeg fået meget godt styr på mine følelser og er super glad, både for min beslutning og for mit forløb hos Stine”

“Jeg er også der hvor jeg faktisk nyder mine friuger på trods af savn af mine børn”

Hvem står bag kurset?

Jeg hedder Stine Marie Zink og er parterapeut og psykoterapeut MPF med klinik i Århus. Jeg er glad og stolt over at kunne præsentere dette kursus for dig. Jeg har lavet det kursus, jeg selv ville ønske, jeg havde haft, da jeg blev skilt i 2011 efter 17 års samliv. Mine to børn var dengang 4 og 6 år gamle.

Med kurset ønsker jeg at gøre det lettere for dig at komme igennem din skilsmisse. Ud fra de tusindvis af samtaler, jeg har haft om skilsmisse vil jeg lede dig uden om de faldgruber, som du nemt kan undgå.

Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig dette onlineforløb, der på kun 10 uger lærer dig at give slip på den dårlige samvittighed og skyldfølelsen og i stedet mærke alt det gode i dit liv - nu og i fremtiden.

Uanset om du selv har valgt skilsmissen eller er blevet forladt, så er det muligt for dig at blive Lykkeligt Nyskilt. Måske er du ikke helt nyskilt, men sidder på et eller flere områder lidt fast i skilsmissen? Dette forløb er også for dig.

I Lykkeligt Nyskilt-forløbet deler jeg de erfaringer, jeg gjorde mig, da jeg selv blev skilt samt de erfaringer, jeg har gjort mig i arbejdet med en masse, dejlige klienter, der også har stået i en skilsmisse.

Vent ikke på at tiden læger alle sår - tag selv dit liv tilbage. Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet er der langt større sandsynlig for, at du om 10 uger har ro i maven og er godt i gang med at planlægge alle de dejlige ting, der skal være i dit liv fremover.

Parterapeut og psykoterapeut Stine Marie Zink

10 dages garanti: Fuld tilfredshed - eller pengene tilbage

Kom med på Lykkeligt Nyskilt nu. Når kurset går i gang har du hele 10 dage til at være med og se, om du kan lide det. Hvis det mod forventning alligevel ikke skulle være noget for dig, kan du helt uden forklaring få alle pengene tilbage.

Du får lige lidt flere ord fra dem, der har taget imod min hjælp:

“Det var præcis det, jeg havde brug for. Kemien imellem os har for mig været afgørende for trygheden og givet en afslappet stemning. Har fået værktøjer, der kan bruges til noget”

“KÆMPE kram, og tak, fordi du bragte mig modet til at stå på egne ben – har ikke været mere lykkelig nogen sinde”

“Forløbet har hjulpet mig til at forstå hvor ufattelig svær og hård en skilsmisse bare er - og at det er ok. Ok at være ked af det og meget lettet på samme tid. Ok at savne dele af mit gamle liv - selvom jeg ikke har lyst til at gå tilbage”

“Jeg er i et nyt forhold og føler, at jeg har fundet et godt sted at 'parkere' min skilsmisse. Den dukker op af og til, og det vil den nok altid gøre, men den er langt fra så overskyggende som tidligere”

“Forløbet var berigende og beroligende på alle måder. Er altid gået glad hjem fra samtalerne og fuld af motivation til at fortsætte med at finde mig selv”

“Jeg er glad for, at jeg sprang ud i det. Glad for at jeg fik styr på mine tanker og opnåede bedre afklaring. Jeg tænker tit på Stines gode råd/vinkler på problemerne og anvender dem, når jeg har behov. “

“Stine formår at skabe et trygt og rart rum, hvor man ikke er bange for at lukke op for og sætte ord på det, der gør ondt efter en skilsmisse. Hun er god til at lytte, spørge og coache dig frem til større forståelse og afklaring."

“Forløbet har hjulpet mig til at komme af med næsten hele følelsen af skyld og skam - helt væk kommer den nok aldrig, men jeg kan leve med det nu”

Få adgang til alle bonusser og vær i gang om 3 minutter. Første modul udsendes 1. oktober:

Ja tak - jeg vil gerne være Lykkeligt Nyskilt -->>

Har du spørgsmål? (FAQ)

Det kan være en dyr omgang at blive skilt. Flytning og anskaffelse af nye ting koster. Udgifter, man tidligere var to om, skal man nu klare alene. Udgiften til dette kursus kan vise sig at være den allervigtigste, du kommer til at have i forbindelse med din skilsmisse. Fordi det er netop denne udgift, der giver dig de blide skub, som du har brug for for at genfinde det overskud, der skal få dig og børnene godt igennem skilsmissens første, svære tid.

Når du mangler overskud, er det nærliggende at vælge nemme løsninger. For hvis du føler dig presset og ikke har overskud til at bikse en gang kødsovs sammen, så er det nemt at vælge den lette, men dyre løsning og købe takeaway med på vej hjem fra arbejde. Med mit kursus får du langt mere energi og overskud, så du ikke længere behøver at købe dig til de nemme løsninger. Derfor kan kurset nemt tjene sig hjem mange gange.

Når du med kurset får bearbejdet de mange kaotiske følelser i dig, behøver du ikke længere købe dig til trøst i form af tøj, cafébesøg, byture, massage eller anden selvforkælelse.
Det er forkælelse, der koster, og det løber hurtigt op. Og hvad er kursusprisen sammenlignet med den livskvalitet, du opnår hele resten af dit liv med det her kursus?

Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt, derfor vælger jeg at sælge det så billigt, selvom det ikke står mål med de timer og den kærlighed, jeg har lagt i kurset. Da jeg samtidig ved at kursusprisen kan være en stor udskrivning, når du er nyskilt, får du mulighed for at betale over op til 3 måneder. Og kurset bliver liggende, så du kan se det igen og igen. Derfor kan du købe det til den lave pris nu, og se det, når du er klar.

Når bilen skranter, bestiller du en tid på værkstedet. Du betaler det, som mekanikeren siger, for bilen er vigtig for at få hverdagen til at hænge sammen. Men hvordan med dig? Er du ikke også vigtig for, at hverdagen hænger sammen? Hvis du er ulykkelig, kortluntet og energiforladt, har du ikke det overskud, du skal bruge for at tage dig ordentligt af dig selv og dem omkring dig. Så det går helt enkelt ud over jer allesammen, at du ikke tager hånd om dig selv. Start med at tage imod min hjælp.

Jeg ved, at det er vigtigt for samarbejdet omkring børnene, at du får taget hånd om dig selv allerede fra den første dag. Så du kommer på et godt spor og ikke lader følelserne styre dig i samarbejdet med din eks. Du risikerer at gøre skader på samarbejdet, som det kan være svært – ja ligefrem umuligt – at rette op på senere.

Load More

Kurset løber over 10 uger og måske tænker du, at så lang tid har du slet ikke.
Det kan også være, du tænker, at du bare gerne vil have alle modulerne med det samme og så bruge intensiv tid på at arbejde med stoffet.

Men når du arbejder med dig selv, er det vigtigt, at det, du lærer undervejs, får ro til at bundfælde sig, så du er klar til at tage det næste ind. Så selvom du ville ønske, du kunne gennemføre kurset på en aften, så er det reelt ikke muligt, hvis du skal have det fulde udbytte ud af det.

Til gengæld kan jeg love dig, at mit kursus er det tætteste, du kommer på et quickfix.

Load More

Hvis du allerede har fyldt godt op i kalenderen (måske for at slippe for at mærke, hvordan du egentlig har det?) kan det være svært at afsætte tid til forløbet. Men bare rolig! Der er ingen spildtid i kurset. Ikke en masse snak for at snakke. Blot helt-ind-til-benet konkret viden og ready-to-use redskaber i bidder, der ikke er større, end du kan gabe over dem.

Når du bruger tid på at bearbejde skilsmissen nu, slipper du for at skubbe den foran dig og skulle bearbejde den senere hen. Til den tid har sorgen måske vokset sig endnu større, fordi du ikke har taget dig af den, samarbejdet med din eks er måske kørt af sporet, fordi du ikke tog dig tid til at få det godt fra start og veninderne har trukket sig, fordi de var trætte af at føle sig utilstrækkelig og ikke længere vidste, hvad de skulle sige.

Når du tager forløbet nu, får du mere overskud til at klare de store og små opgaver, der hele tiden lander hos dig. Fordi du slipper for at blive drænet af tankemylder, dårlig samvittighed og tvivl. Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet giver du lidt tid ud af din uge og bytter den for et større overskud, som betyder, at du hurtigere og nemmere får klaret de mange ting, som dagligdagen kræver, du tager dig af.

Load More

Fordelen ved onlinekurset er, at jeg har kogt en masse timer sammen for dig. Hvis jeg skulle nå at overlevere den viden til dig 1-til-1 ville det nemt tage 10 gange så lang tid – og blive 10 gange så dyrt for dig.

Load More

Et onlineforløb er ikke bare et onlineforløb.

Mit Lykkeligt Nyskilt-forløbbestår ikke bare af nogle videoer, du skal se eller en masse tekst, du får adgang til. Ud over videoer og øvelser får du adgang til en hemmelig Facebookgruppe, hvor du får mulighed for at deltage i et fællesskab med de andre, der deltager i kurset og mig. Dette fællesskab kan vise sig at være uvurderligt.

Og jeg er altid parat til at hjælpe dig videre, hvis du mod forventning skulle sidde fast. Du kan altid skrive til mig – på mail eller i gruppen og som en del af kurset får du også en halv times telefonsamtale med mig, som du kan bruge på et valgfrit tidspunkt.

Load More

Det er helt enkelt og meget let at finde ud af. Du trykker for at tilmelde dig, betaler og får derpå et link og dit login, så du kan komme i gang.

Og du er naturligvis altid velkommen til at spørge mig, hvis der skulle være noget, du kommer i tvivl om undervejs.

Load More

Venner, bekendte og familie rådgiver dig fra et varmt hjerte, men netop fordi de er personligt berørte af din situation, kan de komme til at forvirre dig mere end hjælpe dig. Ofte kommer det til at fylde, at de gerne vil se dig glad igen. Det kan lægge låg på dine følelser, fordi du gerne vil passe på dem, du holder af. Derfor risikerer du, at du ikke får bearbejdet din sorg i tilstrækkelig grad – fordi dem omkring dig har brug for, at du kommer videre NU!

Din skilsmisse kan komme til at skabe afstand mellem dig og dem du holder af. Fordi de måske ikke længere ved, hvad de skal sige for at gøre det hele lettere for dig. Skilsmissen kan komme til at fylde for meget, når I er sammen. Når du bearbejder din skilsmisse med Lykkeligt Nysklit-forløbet, kan du nøjes med at nyde veninderne. Du har ikke i samme udstrækning brug for at læsse af.

Derfor hjælper forløbet dig også med at passe på dine relationer.

Load More

Måske frygter du, at du vil opdage ting om dig selv, som du har mest lyst til at ignorere lige nu. Jeg lover dig, at vi går nænsomt frem, så du ikke bliver overvældet. Desuden virker det ikke, at skubbe problemet foran dig. Det ligger bare derude i fremtiden og venter på, at du tager dig af det. Jo før du tager dig af det, jo mindre vil det genere dig resten af dit liv.

Load More

I den første tid af en skilsmisse fylder de praktiske ting meget. Måske føler du, at du skal have de praktiske ting fra hånden, inden du har tid og overskud til at tage dig af dig selv. Men det fungerer omvendt: Med mit kursus får du netop overskud til at tage dig af de praktiske ting. Og skulle du have svært ved at koncentrere dig, så kan du høre kurset igen og igen og igen.

Et af kursets bonusser er en lille e-bog fra advokat Anette Malthe, som hurtigt giver dig overblik over, hvad du skal forholde dig til i forhold til jura, når du bliver skilt. Så der er tid at spare med kurset.

Load More

Måske tænker du, at du kan finde alle de informationer om skilsmisse, som du har brug for på nettet. Det er rigtigt, at der ligger rigtig meget derude – også på min hjemmeside. Men jeg har netop sorteret i alt læsestoffet for dig og udvalgt de ting, som jeg mener er vigtigst.

I kurset får du også de redskaber og øvelser, som skaber den ønskede forandring for dig. Og det kan du ikke læse dig til.

Når du tager mit forløb, slipper du derfor for at læse tusindvis af bøger og artikler om skilsmisse. Det har været vigtigt for mig ikke at overvælde dig, da jeg ved, hvor lidt overskud, du kan have, når du står i en skilsmisse.

Med Lykkeligt Nyskilt får du et overskueligt, spiseklart forløb, som er overskueligt, og hvor du får serveret alt det, du skal forholde dig til i mundrette bidder. Det eneste, du skal gøre, er at tage imod min hjælp.

Load More

Hvis du har meget om ørerne lige nu, kan du sagtens købe forløbet nu og vente med at tage hul på det til et senere tidspunkt. Du kan ikke komme bagud, men kan bare tage forløbet når det passer dig og i det tempo, der passer dig.

Load More

Den hemmelige Facebookgruppe er et tilbud til dig om at møde andre, der ved, hvordan det er at blive skilt. I gruppen kan du og de andre, der tager kurset trække på hinandens erfaringer og blive mødt i det, som dem omkring dig kan have svært ved at forstå. Det er helt frivilligt, hvor aktiv du vil være i gruppen. Du kan sagtens nøjes med at suge til dig af andres erfaringer. Hvis du ikke ønsker andre skal vide, du deltager i forløbet, kan du sagtens tage forløbet uden at tilmelde dig gruppen.

På den måde ved ingen andre end du og jeg, at du deltager i forløbet.

Load More

Fra kurset begynder har du 10 dages fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du kan få dine penge igen i den periode.

Hvis du efter at have fulgt hele forløbet mod forventning ikke føler, du har fået hjælp, kan du også få pengene tilbage. Det kræver blot, at du udfylder øvelserne og sender dem til mig.

Load More

Måske har du – med svingende held – forsøgt at parkere de kaotiske følelser omkring din skilsmisse. Sagt til dig selv, at du bare skal tage dig sammen og har forsøgt at ignorere det tankemylder, der melder sig. Hvis det ikke har fungeret indtil nu, hvad er så sandsynligheden for, at det vil fungere fremover? Med mit kursus bliver du taget i hånden og blidt ledt gennem alle skilsmissens stadier og svære følelser. Så de længere forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

Måske tænker du, at du er et voksent menneske og derfor burde kunne klare at få dig selv og dine børn godt igennem skilsmissen. Det kan du måske godt. Men hvor nemt bliver det og hvor lang tid tager det? Det er helt normalt at være flere år om at komme igennem en skilsmisse og det er supersvært at klare på egen hånd. Jeg ved fra tusindvis af samtaler om skilsmisse, hvor stor betydning støtte har i netop denne livskrise.

Bare fordi du KAN selv, betyder det ikke, at du SKAL selv. Mennesker er desuden forskellige og har brug for hjælp til forskellige ting. Jeg er sikker på, du har mange egenskaber og kompetencer, som du hver dag nyder godt af. Men hvor meget viden og erfaring har du i at komme igennem en skilsmisse?

Load More

Selvom du allerede er godt på vej gennem skilsmissen, kan du få stor glæde af forløbet. For der vil opstå perioder, hvor skilsmissen igen kommer til at fylde mere. Det kan være omkring ferier, jul, fødselsdage, fællesspisning ved skiftedag eller at du og/eller din eks finder nye kærester.

Når I ikke længere er par kræver det en indsats at opbygge en ny relation mellem jer – uden at lade følelserne blande sig og skabe rod i samarbejdet. Også selvom skilsmissen ikke længere er dugfrisk.

Ofte har man fokus på de praktiske ting og børnene i den første lange tid efter skilsmissen. Når de ting falder mere til ro bliver der plads til at du kan mærke, hvad du har mistet. Og først der begynder en vigtig del af din egen heling.

Load More

Du har mulighed for at betale i 1, 2 eller 3 rater. Det betyder, at du kan komme i gang med kurset allerede i dag – selvom du endnu ikke har alle pengene.

Load More

Måske føler du, at din situation er helt unik. At ingen andre kan hjælpe dig, fordi ingen har prøvet det, netop du gennemgår? Det er sandt, at alle skilsmisser er forskellige. Men der er mange ting, der går igen. Det er også derfor, det har været muligt for mig at lave dette forløb til dig.

Jeg ved fra tusindvis af samtaler om skilsmisse, hvad der skal til for at lægge en skilsmisse til ro i fortidens rygsæk, så den ikke konstant bumper op og ned og generer dig på den vej fremad. Jeg har efterhånden hjulpet mange til at blive lykkeligt nyskilte – også selvom det ikke var deres egen beslutning at blive skilt.

Jeg ved, det kan lade sig gøre og hvilken indsats, det kræver.

Load More