Undgå følelsen af fiasko som fraskilt
- kom igennem skilsmissen med overskud

Få 5 overskuelige trin, der hjælper dig til at:

  • passe på dig selv – så du kan passe på dem omkring dig
  • gøre dig fri af din eks – uden børnene bliver klemt
  • kommunikere tydeligt – så din eks forstår dig

Du får også mit populære nyhedsbrev med masser af støtte og inspiration til at passe på dig og dem omkring dig - uanset hvor i skilsmissen du befinder dig.

Tag det første skridt: Tilmeld dig nu og få første mail om lidt!

Mine mails hjælper dig til at:

  • tage genvejen til det gode samarbejde
  • fokusere på børnene
  • undgå at din ekspartner fylder for meget i din hverdag
  • hjælpe børnene med at finde sig til rette i alt det nye
  • få mere overskud

Læsere skriver

Tryghed i en turbulent tid

"Jeg er glad for at modtage dine nyhedsbreve - de gør noget godt, fordi de ofte rammer nogle af de situationer/følelser/tanker som jeg støder på ifm min skilsmisse.

Det er lidt som om at dine nyhedsbreve giver tryghed i en turbulent tid; følelsen af ikke at være alene, med at have det som jeg har det."

Du skriver lige til mig

"Jeg søgte hjælp til en uventet skilsmisse efter 42 år. Jeg forventede at få styr på mig selv og mit liv.

Jeg læste et eller andet du havde skrevet, det gik bare lige ind hos mig.

Jeg kan utrolig godt li' dit sprog og din måde at formulere dig på i artikler og nyhedsbreve. Det er kort og præcis og som om, det kun lige er mig du skriver til."

Dejligt at møde din tilgang

"Der er desværre en tendens til, at rådgivning omkring skilsmisse har som præmis, at man død og pine skal holde sammen. Jeg tror ikke, det er nogens drøm at blive skilt, men det er sådan, det må være ind i mellem. 

Hold nu k... det er dejligt at møde din tilgang her i min bølgegang af skyld og skam over at 'have givet' op."

Giver godt humør

"Godmorgen Stine. Tak for din hilsen. Du er bare så god til at ramme plet. Dine ord og erfaringer, går bare lige ind på en måde, der giver vilje, humør og lyst til at fortsætte med at finde og vedstå de personlige værdier, der mere og mere kommer op til overfladen og frem i lyset."

Veninderne forstår det ikke

"Jeg vil sige dig stor tak for dine mails og jeg er så glad for at jeg fandt dig og har fulgt dig. Jeg fandt dig da jeg også var blevet skilt og mangler virkelig nogen at sparre med, da ingen af mine veninder er skilte og derfor ikke på samme måde kan forstå mig, som én der selv har været der. Ville ønske jeg havde råd til timer hos dig men jeg er på su og har absolut ingen penge. Men dine mails hjælper! "

Rammer præcist

"Jeg står lige midt i en skilsmisse. Jeg faldt over din blog i min søgen på nettet og vil bare sige TAK! Tak, fordi du er så konstruktiv og nuanceret i de ting, du skriver om skilsmisse. Du rammer rigtig, rigtig præcist ned i det, jeg oplever - og det er en stor trøst at møde forståelse."

Tak for dine kærlige og kloge ord

"Jeg har nydt at læse dine mails. Fået rigtig meget med. Mange konkrete råd jeg vil tage med mig ud på den store adskillelsesrejse. En rejse hvor jeg også skal finde mig selv - noget jeg desværre ikke kunne magte i mit ægteskab. Af hjertet tak for dine kærlige og kloge ord."

Jeg er kommet videre

"Nyhedsbrevene har hjulpet mig i den proces jeg var i. Nu føler jeg, at jeg er kommet videre. Tak for hjælpen!"