Der sker så meget i mit liv lige nu. Jeg er ikke sikker på, det er det rigtige tidspunkt

Hvis du allerede har fyldt godt op i kalenderen. Måske for at slippe for at mærke, hvordan du egentlig har det? Så kan det være svært at afsætte tid til forløbet.

Men bare rolig!

Der er ingen spildtid i kurset. Ikke en masse snak for at snakke. Blot helt-ind-til-benet konkret viden og ready-to-use redskaber. Skåret ud i bidder, der ikke er større, end du kan gabe over dem.

Når du bruger tid på at bearbejde skilsmissen nu, slipper du for at skulle bearbejde den senere hen.

Til den tid har sorgen måske vokset sig endnu større, fordi du ikke har taget dig af den. Samarbejdet med din eks er måske kørt af sporet, fordi du ikke tog dig tid til at få det godt fra start. Og veninderne har trukket sig, fordi de var trætte af at føle sig utilstrækkelig og ikke længere vidste, hvad de skulle sige.

Når du tager forløbet nu, får du mere overskud til at klare de store og små opgaver, der hele tiden lander hos dig. Fordi du slipper for at blive drænet af tankemylder, dårlig samvittighed og tvivl.

Med Lykkeligt Nyskilt-forløbet giver du lidt tid ud af din uge og bytter den for et større overskud, som betyder, at du hurtigere og nemmere får klaret de mange ting, som dagligdagen kræver, du tager dig af.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *