Er kurset pengene værd?

At blive skilt kan være dyrt.

Flytning og anskaffelse af nye ting koster. Udgifter, man tidligere var to om, skal man nu klare alene. Udgiften til dette kursus kan vise sig at være den allervigtigste, du kommer til at have i forbindelse med din skilsmisse. Fordi forløbet giver dig de blide skub, som du har brug for. Så du kan genfinde det overskud, der skal få dig og børnene godt igennem skilsmissens første, svære tid.

Når du mangler overskud, er det nærliggende at vælge nemme løsninger. For hvis du føler mangler overskud, så er det nemt at vælge den lette, men dyre løsning, at købe takeaway. Det kræver mindre overskud end at lave kødsovs, men det er dyrt. Med mit kursus får du langt mere energi og overskud, så du ikke længere behøver at købe dig til de nemme løsninger. Derfor kan kurset nemt tjene sig hjem mange gange.

Kurset hjælper dig til at bearbejde de mange kaotiske følelser i dig. Så du slipper for at købe dig til trøst i form af tøj, cafébesøg, byture, massage eller anden selvforkælelse.

Den selvforkælelse koster, og det løber hurtigt op. Og hvad er kursusprisen sammenlignet med den livskvalitet, du opnår hele resten af dit liv med det her kursus?

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *