Er kurset pengene værd?

Det kan være en dyr omgang at blive skilt. Flytning og anskaffelse af nye ting koster. Udgifter, man tidligere var to om, skal man nu klare alene. Udgiften til dette kursus kan vise sig at være den allervigtigste, du kommer til at have i forbindelse med din skilsmisse. Fordi det er netop denne udgift, der giver dig de blide skub, som du har brug for for at genfinde det overskud, der skal få dig og børnene godt igennem skilsmissens første, svære tid.

Når du mangler overskud, er det nærliggende at vælge nemme løsninger. For hvis du føler dig presset og ikke har overskud til at bikse en gang kødsovs sammen, så er det nemt at vælge den lette, men dyre løsning og købe takeaway med på vej hjem fra arbejde. Med mit kursus får du langt mere energi og overskud, så du ikke længere behøver at købe dig til de nemme løsninger. Derfor kan kurset nemt tjene sig hjem mange gange.

Når du med kurset får bearbejdet de mange kaotiske følelser i dig, behøver du ikke længere købe dig til trøst i form af tøj, cafébesøg, byture, massage eller anden selvforkælelse.
Det er forkælelse, der koster, og det løber hurtigt op. Og hvad er kursusprisen sammenlignet med den livskvalitet, du opnår hele resten af dit liv med det her kursus?

Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt, derfor vælger jeg at sælge det så billigt, selvom det ikke står mål med de timer og den kærlighed, jeg har lagt i kurset. Da jeg samtidig ved at kursusprisen kan være en stor udskrivning, når du er nyskilt, får du mulighed for at betale over op til 3 måneder. Og kurset bliver liggende, så du kan se det igen og igen. Derfor kan du købe det til den lave pris nu, og se det, når du er klar.

Når bilen skranter, bestiller du en tid på værkstedet. Du betaler det, som mekanikeren siger, for bilen er vigtig for at få hverdagen til at hænge sammen. Men hvordan med dig? Er du ikke også vigtig for, at hverdagen hænger sammen? Hvis du er ulykkelig, kortluntet og energiforladt, har du ikke det overskud, du skal bruge for at tage dig ordentligt af dig selv og dem omkring dig. Så det går helt enkelt ud over jer allesammen, at du ikke tager hånd om dig selv. Start med at tage imod min hjælp.

Jeg ved, at det er vigtigt for samarbejdet omkring børnene, at du får taget hånd om dig selv allerede fra den første dag. Så du kommer på et godt spor og ikke lader følelserne styre dig i samarbejdet med din eks. Du risikerer at gøre skader på samarbejdet, som det kan være svært – ja ligefrem umuligt – at rette op på senere.

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *