Jeg bør selv kunne klare min skilsmisse – uden hjælp

Måske har du – med svingende held – forsøgt at parkere de kaotiske følelser omkring din skilsmisse. Sagt til dig selv, at du bare skal tage dig sammen og har forsøgt at ignorere det tankemylder, der melder sig. Hvis det ikke har fungeret indtil nu, hvad er så sandsynligheden for, at det vil fungere fremover? Med mit kursus bliver du taget i hånden og blidt ledt gennem alle skilsmissens stadier og svære følelser. Så de længere forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

Måske tænker du, at du er et voksent menneske og derfor burde kunne klare at få dig selv og dine børn godt igennem skilsmissen. Det kan du måske godt. Men hvor nemt bliver det og hvor lang tid tager det? Det er helt normalt at være flere år om at komme igennem en skilsmisse og det er supersvært at klare på egen hånd. Jeg ved fra tusindvis af samtaler om skilsmisse, hvor stor betydning støtte har i netop denne livskrise.

Bare fordi du KAN selv, betyder det ikke, at du SKAL selv. Mennesker er desuden forskellige og har brug for hjælp til forskellige ting. Jeg er sikker på, du har mange egenskaber og kompetencer, som du hver dag nyder godt af. Men hvor meget viden og erfaring har du i at komme igennem en skilsmisse?

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *