online kursus om tvivl i parforhold

Onlinekurset Er det slut nu?

Dette kursus hjælper dig til at:

- løsne den knugen i brystet, du mærker, når du tænker på dit parforhold

- komme ind til hjertet af, hvad der virkelig betyder noget for dig i dit parforhold (og i dit liv)

- træffe den beslutning, der er rigtig for dig nu og fremover.

Du får det for kun 995 kr. / 4 rater á kr. 250

Kender du det her:

 • uanset hvad du gør for at forandre dit parforhold, så føles det ikke, som om det er nok?
 • du har svært ved at udtrykke dig, så din partner lytter?
 • I sidder fast i de samme mønstre?
 • du føler dig udmattet af dårlig kommunikation, skænderier og konflikter?
 • børnene lider under den dårlige stemning derhjemme?
 • tvivlen på forholdet dræner dig i det daglige?
 • …og drømmer du om en harmonisk hverdag fyldt med glæde og kærlighed?

  Så er kurset “Er det slut nu?” skræddersyet til dig.

  Kurset hjælper dig til at mærke, hvad du selv kan gøre for at få det parforhold, du drømmer om – eller tillader dig selv at mærke, at nok er nok.

  Med kurset får du styr på de mange svære følelser og med at mærke, om det rigtige for jer er at:

  • blive sammen og arbejde på forholdet eller
  • gå fra hinanden og være gode forældre sammen

I modulerne fortæller jeg dig:

Kvinde er i tvivl om sit forhold

Modul 1: Hvad er tvivl og hvordan hæmmer den dig?

I modulet dykker vi ned i tvivlen og ser på, hvad den betyder for din hverdag.

Jeg fortæller dig om de to veje, du står overfor: Arbejde på forholdet og forlade forholdet. I modulet giver jeg dig også en tredje vej, som du kan vælge.

Du får hjælp til at kunne skubbe tvivlen lidt til side, så du kan mærke efter hvilken vej, der føles mest rigtig for dig.

I modulet får du også 5 sikre tegn til at gå.

Jeg ved, hvor svært det kan være at mærke, om det eksempelvis er grund til at rykke børnene op med rode, at din partner ignorerer dig, når vennerne er på besøg.

I kurset præsenterer jeg dig for de alarmklokker, som du ikke må overhøre.

par ser kærligt på hinanden

Modul 2: Det gode parforhold

Selvom ikke to parforhold er ens, så er der nogle træk, der går igen i de parforhold, der klarer sig godt. Dem ser vi på i modul 2, så du kan genkende dem i dit eget parforhold.

Du får også 5 tegn på, at der er noget at bygge videre på i forholdet - Psssst! Fælles børn er ikke et af dem!

Kvinde tænker over parforhold

Modul 3: Kan du mærke dig selv?

For at kunne træffe en beslutning i dit liv er det altafgørende, at du kan mærke dig selv. I modulet får du redskaber og øvelser, der hjælper dig til at mærke, hvad du har brug for. Det er altsammen noget, der booster dit selvværd og hjælper dig med at føle dig bedre tilpas i dit eget liv. Det gavner dig også på andre områder af dit liv end dit parforhold at kunne mærke dig selv.

Når du lytter til, hvad din mavefornemmelse fortæller dig, bliver det langt nemmere for dig at bede om (og få) det, du har brug for og som giver dig overskud - også til dem, du elsker.

Først når du kan mærke dig selv og får draget omsorg for dig selv, kan du træffe en beslutning med hjertet.

kvinde lever med sine værdier

Modul 4: Lev i overensstemmelse med dine værdier

Føler du dig overset af din partner? Får skærme mere opmærksomhed end du gør? Får du ikke sagt højt, hvad det gør ved dig men lider i stilhed, fordi du ikke ønsker at skabe konflikt?

Fylder du dit liv op med det, du ønsker skal fylde? Eller fylder det egentlig sig selv, fordi opgaver og andre mennesker tager deres del af din tid? Er du kommet lidt væk fra dig selv, er der hjælp at hente i dette modul.

Hvis dit forhold er ramt af utroskab, hjælper jeg dig til at lande de mange svære følelser og mærke efter, hvor du står i forhold til utroskab nu, hvor den er blevet en del af jeres fælles historie. Jeg hjælper dig med at se muligheder og nuancer i utroskaben, som du sikkert ikke har været opmærksom på indtil nu.

kvinde tænker over hvad hun tager med ind i sit parforhold

Modul 5: Hvad tager du med ind i dit parforhold?

At have et godt parforhold handler ikke bare om at vinde i lotteriet. Det handler om, hvad I hver især bidrager med. Vi tager fat på din personlige histories betydning for dit forhold: Hvad har du med dig i bagagen? Hvad har du lært om kærlighed?

Ved du, at du kan overøse din partner med kærlighed, uden at han eller hun mærker, at det er det, du gør? Jeg fortæller dig, hvad De 5 kærlighedssprog betyder for jer, og viser dig, hvordan du kan sende kærlighed, som din partner mærker som kærlighed.

I modulet vil du også opleve, hvordan De 4 magiske øjeblikke kan bringe varme og nærvær ind i jeres hverdag.

holder fast i beslutning

Modul 6: Hold fast på din beslutning

Det er svært at ændre gamle, indgroede vaner. Måske overvejer du at følge dine gamle mønstre og lade stå til.

Jeg støtter dig til at holde fast i det, din mavefornemmelse fortæller dig, er rigtigt for dig. Du får følelsen af at kunne stå fast på din beslutning - også de dage, hvor du overvejer at opgive det, du inderst inde mærker føles rigtigt for dig. I modul 6 får du hjælp til at holde fast i at forandre eller forlade dit forhold.

Din personlige parforholdsguide

Sammen med modulerne får du en række øvelser og redskaber - tilsammen udgør de Din personlige parforholdsguide.

I guiden samler du de erfaringer, du gør dig igennem kurset. Guiden hjælper dig til at holde fast på at få udvist den selvomsorg, det er at give dig selv en velfortjent pause fra hverdagen. '

Du får et kærligt og enkelt redskab til at dykke ned i dig selv og undersøge grundigt, hvordan du får skabt ro og balance i dit familieliv.

Når du har gennemgået kurset, vil du:

 • hvile i at vide, hvordan du skaber en mere harmonisk fremtid for dig og dem, du elsker
 • være en bedre ven for dig selv
 • mærke præcis hvor, det er svært i netop dit forhold
 • føle dig rustet til at træffe en beslutning om dit parforholds fremtid
 • have overskud til at hjælpe dem omkring dig
 • vide, hvordan du lever i overensstemmelse med dine værdier
 • tage mere plads i dit eget liv – uden at føle, du tager plads fra andre
 • være bedre til at klappe dig selv på skulderen frem for at slå dig selv i hovedet

Du modtager modulerne med nogle dages mellemrum, så du får ro til at arbejde med hvert modul, inden du går videre til det næste.

Kun 250 kr. - så er du i gang (når du vælger 4 rater)

Hvem står bag kurset?

Jeg hedder Stine Marie Zink og er parterapeut og psykoterapeut MPF med klinik i Århus. Jeg har lavet det her kursus til dig, fordi jeg ved, hvor drænende det er at være i tvivl om sit parforhold.

Med kurset ønsker jeg derfor at give dig en kortere vej gennem tvivlen, end den jeg selv tog. Jeg brugte omkring 6 år på at stå fast på beslutningen om, at mit parforhold ikke skulle fortsætte.

I dag kan jeg ærgre mig over, at beslutningen skulle tage mig så lang tid. For mens jeg brugte hovedparten af min energi på at kæmpe for mit parforhold, gik jeg glip af en del af mine børns barndom. Og som bekendt er det en tid, der aldrig kommer tilbage.

Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde dig på kun 6 uger at gennemgå en proces, der svarer til den, jeg brugte 6 år på.

For mig var skilsmisse den rigtige vej, og jeg blev skilt i 2011 efter 17 års samliv. Vi fik to piger sammen, som er født i hhv. 2005 og 2007

Jeg har siden 2013 været i nyt parforhold, og selvom det parforhold på alle måder er langt nemmere end mit ægteskab, så skal det plejes, så vi får passet godt på det.

I kurset deler jeg de erfaringer, jeg gjorde mig dengang, samt de erfaringer, jeg har gjort mig i arbejdet med en masse, dejlige klienter, der også har stået over for valget om at blive i parforholdet eller gå.

For mange af disse klienter har den rigtige løsning været at arbejde på deres forhold. Ofte er en samtale, der skulle handle om "hvordan forlader jeg min mand" endt ud i parterapi og et par, der har genfundet kærligheden til hinanden.

Med kurset "Er det slut nu" kan du om kun 6 uger være godt i gang med at genfinde kærligheden til din partner.

Parterapeut og psykoterapeut Stine Marie Zink

Andre mener om kurset:

Slap tvivlen og fik arbejdet med mig selv

"Jeg har med Stines varme og rolige stemme, følt mig taget i hånden og blidt ført igennem alle modulerne på kurset om tvivl. Inden kursusstart var jeg usikker på om jeg ville stresse over alle de opgaver der lå mellem de enkelte moduler, men det har været så fint afpasset.

Det var ikke kun mit parforhold jeg fik arbejdet med, men i stor grad også mig selv. Så nu er jeg ikke længere i tvivl."

- S., 45 år

Overskueligt og hjælpsomt

"Jeg synes det er et fint kursus, der giver mulighed for at reflektere over ens parforhold og hvad man selv bidrager med. Det er dejligt med forholdsvis korte videoer og med konkrete opgaver dertil.

Som kursist får du gode videoer der prikker til din måde at tænke parforhold på og opgaver, du kan arbejde videre med i dit eget tempo.

Kurset er en god start til at finde ud af hvilken vej du er klar til at gå

- Malene Melander, 40 år

Taler mere sammen nu

"Kurset har sat både tanker og følelser i gang. Jeg er blevet bedre til at stoppe op og mærke efter, hvad der sker i en konflikt. Jeg er mere opmærksom på hvad der er min andel og hvad jeg kan gøre for at ændre det.

Det har hjulpet mig til at se på mig selv og mit forhold på en ny måde. Jeg fik øje på mange ting i mit forhold, jeg ikke havde lagt mærke til før."

"Nu ved jeg, hvor skoen trykker i forholdet. Vi snakker mere om hvad vi ønsker af hinanden i stedet for, at jeg skælder ud over det jeg ikke får. Jeg har fået mere ro på og er blevet bedre til at lytte til min mavefornemmelse.

- J., 37 år

Tag dig af dig selv (og dem, du elsker) med dette kursus

   • 6 moduler á 10-20 minutters varighed
   • Din personlige parforholdsguide med øvelser og redskaber
   • Lydfil med kropsskanning fra Mindfullnessinstruktør Shila Nielsen

For kun 250 kr. kan du være i gang om få minutter:

Psykoterapeut Stine Zink Århus