Klientudtalelser

Efter kamp mod lavt selvværd: "Julie" har aldrig haft så meget ro i sin krop

Hej Stine

Jeg bliver nødt til at fortælle dig om, hvor godt det går.

Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor meget vores samtaler har hjulpet mig.

Jeg kom med det mål, at jeg ville kunne acceptere mig selv - omend det syntes umuligt for mig. Men jeg har allerede nu, opnået meget mere end det, selvom jeg føler der er langt til mål endnu. Jeg er blevet noget mere bevidst om, at jeg er herre over mit eget liv og det er kun mig der skal leve det.

Jeg er imponeret over, hvordan du lært mig at være kritisk over for mine negative tanker og derefter omstrukturere dem til mere selvforstærkende - og måske også mere realistiske - tanker.

At jeg i større grad selv kan styre hvad jeg tænker, har givet mig et større overskud i hverdagen. Jeg har aldrig haft så meget ro i min krop. Det føles helt fantastisk. Også min kæreste og vores datter kan mærke, at jeg er kommet mere ned på jorden. De har hver især fået meget mere plads til at være sig selv. Og det er i virkeligheden det, der betyder aller mest for mig ♥️.

Med andre ord, så prøver jeg egentlig bare at sige tak, for alle de ord du har givet mig med på vejen indtil videre.

"Julie"

Står styrket efter at være forladt til fordel for 20 år yngre kvinde

Jeg var 9 måneder henne i min skilsmisse, hvor jeg var blevet forladt til fordel for en 20 år yngre kvinde. Jeg havde hele vejen igennem haft fokus på mine to børn, og levet i overlevelse selv.

Jeg havde haft konsultationer hos en familiepsykolog, men følte ikke jeg der kunne få den hjælp JEG havde behov for. Det værste chok var så småt ved at passere, men jeg var stadig i undtagelsestilstand med så mange uafklarede ting jeg skulle igennem.

Så her hos dig søgte jeg en der kunne hjælpe MIG igennem min helt egen proces. Heldigvis var du den helt rigtige for mig.

Jeg ønskede hjælp til at håndtere samarbejdet med min ex mand, redskaber til at hjælpe børnene videre ifht. de reaktioner der kom fra dem, og ikke mindst hjælp til selv at kommer på rette kurs igen, et "helle" hvor jeg kunne tale med en fagperson der 100% forstod hvordan jeg havde det og havde erfaringen til at støtte og hjælpe mig videre.

Jeg har igennem hele skilsmissen søgt rigtig meget på nettet, litteratur om skilsmisser, utroskab, børne/ familiepsykologer, og så dukkede du op i en af mine mange søgninger på nettet. Det jeg læste på din hjemmeside var tiltalende, jeg meldte mig til dine nyhedsmails og bookede en tid til konsultation.

Jeg var virkelig ramt, da jeg sad hos dig for første gang. Den her skilsmisse kom som lyn fra en blå himmel for mig (og børnene). Jeg fortalte om hele forløbet, frem til hvor jeg stod lige nu. Så gik vi ellers stille og roligt frem gang for gang - var hos dig hver 4. uge det næste halve år, fortsatte med lidt længere interval de næste knap 3 år indtil nu hvor jeg føler mig "flyveklar igen".

Fantastiske snakke og masser af tårer. Inden jeg kom til dig "stillede jeg skarpt på" hvad der var sket sidst, hvad havde jeg haft af nye udfordringer. Så havde jeg ofte problemstillinger vi fik vendt. Hvordan jeg taktisk skulle håndtere/ gribe det an.

Hver gang jeg forlod dig, havde jeg altid fået redskaber, løsninger med og forsikringer om, at det her var et HELT normalt forløb i mit eget tempo + forsikringen om at det nok skulle blive bedre, det ville bare tage lang tid. Og det var så sandt som det var sagt.

Nu har jeg det rigtig godt, er kommet ud på den anden side. Jeg er kommet så meget stærkere igennem det her, og glæder mig til at se hvad fremtiden bringer for mig og mine to skønne drenge.

Skilsmissen/ det grimme svigt og opbruddet definerer mig ikke længere. Mine børn trives langt om længe rigtig godt begge to og vi har det alle 3 SÅ hyggeligt og nyder hinandens selskab.

Takket være dig Stine, har jeg hele tiden bestemt tempoet, så jeg hele tiden kunne sikre mig at jeg kunne være i det, uanset hvilket pres der måtte komme fra ex manden og hans ønsker om at involvere kæresten på alle fronter.

Jeg var i føresædet, og har lige så stille slækket lidt på tingene og dermed sikret at jeg den dag i dag har det helt ok med at komme på besøg i det nye hus jeg byggede sammen med eksmanden, hvor de to bor i dag.

Det betyder ALT for mine to drenge at jeg kan vise dem jeg er videre og har det fint med det hele. Det har jeg kun kunnet gøre fordi du Stine har bygget mig op til at tackle det. Af hjertet tak.

Jeg er dig dybt taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem det her. Kunne ikke have gjort det uden dig Stine. Et for mig helt perfekt forløb, hvor jeg hele tiden følte mig tryg og forstået. Jeg har aldrig på nogen tidspunkt tvivlet på dine råd, eller tænkt, det ser jeg helt forskelligt. Du har fra starten af fundet ud af hvad jeg er for en kvinde, og støttet mig hele vejen. Fantastisk.

Tiden gik alt for hurtigt når jeg var hos dig 🙂

Jeg har/ og vil til enhver tid anbefale dig til andre i samme situation. Det er vigtigt at få bearbejdet tingene med én der forstår hvad det her går ud på, en der selv har prøvet det på egen krop.

Jeg kommer til at savne vores gode snakke..... tusind tak for din måde at være på, dit milde væsen og måden at takle tingene på, du er fantastisk til det du gør. Ønsker dig alt det bedste for dit firma og din familie.

"Lene"

Kommer hurtigere igennem skænderier - er bedre til at give hinanden plads

Min kæreste og jeg søgte hjælp fordi vi skændtes ofte og gik skævt af hinanden kommunikationsmæssigt. Vi kunne ikke finde ud af at bryde de dårlige mønstre, og var ikke interesserede i at gå fra hinanden, men arbejde os igennem det sammen.

Jeg forventede at få en bedre forståelse af hvorfor jeg selv reagerede i en given situation som jeg gjorde, men også for min kærestes mønstre og følelser bag. Jeg forventede at vi som par blev bedre til at kommunikere og forstå hinanden.

Forløbet var hårdt, men rart og interessant. Det var også fuld af op og nedture os imellem som par, men der var en slags fremgang hver gang. Om det var forståelse, en forbedring i kommunikationen eller konkrete værktøjer til fremtidig brug.

Min kæreste og jeg stadig skændes og har konflikter, men færre og dem vi har bliver dels ikke højlydte og dels meget hurtigere afklarede. Vi kommer hurtigere videre sammen og vi er bedre til at give hinanden plads.

Forløbet var givende og lærerig for os, og det var en god oplevelse. Nogle værktøjer kommer vi nok til at bruge mindre, mens andre bliver en fast del af vores kommunikation og nye, sundere mønster.

Jeg oplevede nogle gange et pres for at skulle åbne op, men det er jeg bestemt heller ikke god til. Jeg har svært ved at sætte ord på, jeg bliver rørt og jeg bliver presset. Til gengæld var det en lettelse for mig at have gjort bagefter.

Merete, 31 år

Jeg troede, jeg var problemet!

Jeg havde problemer i mit parforhold og havde brug for at læsse en masse af til en udefra.
Jeg kender flere der har brugt dig og taler godt om din kunnen.


Forløbet var hårdt, tankevækkende og seriøst. Godt forløb, der fik mig til at se klart.
Nu er jeg skilt og finder langsomt mig selv igen

Sandheden er altid svær. Jeg troede jeg var problemet og skulle laves om, og troede jeg skulle have formaninger og skyldfølelse fordi jeg var utro og levede som jeg gjorde. Da jeg fik at vide, hvordan verden så ud udefra, blev jeg ked af, at jeg havde gået så længe uden hjælp og lod det komme så vidt.

Jeg skulle have reageret mange mange år tidligere. Måske kunne jeg have skånet mine drenge endnu mere.

Tak. Tak er kun et fattigt ord, men tak for alt du har gjort for mig.

Kvinde

Godt på vej med små skridt

Jeg var på vej ind i en depression pga. dårligt selvværd, overgangsalder, stort vægttab og savn af en livspartner. Jeg ønskede hjælp til at finde en vej til at arbejde mod bedre selvværd og et bedre liv.

Du virkede helt rigtig og så kunne jeg få en tid med det samme. Jeg havde det helt forfærdeligt.

Forløbet var fantastisk godt. Jeg er ked af at afbryde det lige nu.

Jeg er glad for det jeg har fået med. Jeg er på vej - med små skridt, men ved at jeg nok har brug for mere hjælp fremover.

Du har været god til at være lige der, hvor jeg var og jeg har kunnet slappe af og føle mig accepteret, sådan at det er lykkedes mig at koncentrere mig om det, der var vigtigt at tale om og forstå, når jeg var hos dig.

Endnu engang tusind tak, Stine

Kirsten

Kan selv håndtere tingene nu

Jeg havde problemer med mit selvværd og stress, som har fyldt meget i mange år. Jeg ønskede at blive bevidst om hvad grunden til det var og at kunne bryde det negative mønster.

Jeg følte mig meget tilpas i samtalerne og gik altid derfra med en lettet og positiv indstilling.

Jeg har stadig en del som jeg skal forsætte med at arbejde på, men jeg føler, at jeg har rykket mig meget.

Det har været meget givende og jeg føler helt klart, at jeg er blevet klædt godt på til at kunne håndtere tingene selv.

Klient

To gange ændrede mit liv

Før jeg kom til dig var jeg mest af alt meget meget ked af det og forvirret - skilsmisse: Ja eller nej - den ene mand eller den anden mand? Jeg kunne slet ikke finde vej. Det er uklart, hvad jeg forventede, men jeg kunne se at jeg havde brug for hjælp for jeg havde fuldstændig mistet retning i mit liv.

Jeg havde læst om dig - din alder, din situation, din tidligere situation, dine ord i dine annoncer, dit billede - og tænkte måske kunne du hjælpe mig.

Den første gang jeg var hos dig var en meget meget vigtig begivenhed i mit liv. Jeg fik sat ord på mit kaos og fik nogle meget meget vigtige sætninger med fra dig. Jeg var så bange for at du skulle sige til mig nu skal du vælge sådan og sådan. Du sagde noget helt andet: "Du er nødt til at starte med at vælge dig selv". Det svar havde jeg slet ikke tænkt eller forudset. Dit svar var en enorm lettelse - og har været en rettesnor for mig lige siden.

Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved. Du har givet mig en meget meget stor gave i mit liv.

Nu bor jeg alene, har børnene hver anden uge - det er hårdt. Jeg er stadig ofte ked af det og savner børnene når de ikke er her. Har stadig mange tanker om den tid der er gået. Alle årene med de små børn, ferier, fødselsdage, jul og andet - jeg græder når jeg skriver det. Men jeg kan også mærke den gave du har givet mig - du har givet mig lov til at lytte til mig selv, givet mig lov til at mine følelser og værdier er vigtige i mit liv. Det har gjort mig til et andet menneske, et menneske jeg holder af - der er en ro inden i mig til at turde gå på min vej som jeg aldrig før har oplevet.

Jeg har mødt en enorm stor modstand hos den mand jeg har delt mit liv sammen med, en modstand mod mig efter jeg er begyndt at sige fra. Det er meget ubehageligt, nok mest af alt fordi jeg ikke forstår hvordan han kan være så barsk og jeg undres til stadighed. Er det virkelig sådan han er, er det derfor jeg ikke var glad i mit ægteskab.

Jeg øver mig på at være mig og lære mig selv at kende og det er rigtig fint. Det går langsomt men det går fremad.

Børnene har det godt.

Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er slet ikke færdig med de to gange endnu. Du har som sagt givet mig en meget stor gave i mit liv. Overordnet har det sidste halve år været rædselsfuldt og jeg tænker fra tid til anden, var det nu sådan det skulle være - men jeg ender altid med det samme svar: Ja - det var sådan det skulle være.

Nu er jeg mig og jeg har også en plads - ikke sådan at der ikke skal være plads til de andre, det skal der - men der skal også være plads til mig. Jeg er taknemmelig for at jeg også har fået en plads.

Jeg vil bare sige tak - tak for den store gave du har givet mig.

Kvinde

Fik bugt med den nagende følelse af skyld og skam

"Jeg var gift, i tvivl om skilsmisse var løsning efter møde med ny mand. Jeg havde brug for afklaring i forhold til min tvivl og støtte i forhold til følelse af skyld og skam.

Jeg valgte dig, fordi jeg havde læst et indlæg i en artikel i bladet psykologi som jeg blev inspireret af. Det havde også betydning, at du var ærlig om egen skilsmisse.

Det var et meget GIVENDE forløb... jeg blev klogere på mig selv og fik bugt med følelsen af skyld og skam, som har været meget nagende!

Jeg blev separeret i efteråret 2017 og det har været et godt forløb - godt at have dig på sidelinien undervejs."

Kvinde

Nu nyder jeg mine friuger

"Jeg var gået fra min kæreste som jeg havde været kæreste med gennem 11 år og har to børn med. Jeg var egentlig afklaret med min beslutning om at gå, men derfor var det stadig svært og følelsesmæssigt meget hårdt, specielt ift børnene. Derfor søgte jeg hjælp hos Stine i håbet om at hun kunne hjælpe mig med at få ryddet op.

Jeg ønskede at få ro i min følelsesmæssige rygsæk, og arbejde med min dårlige samvittighed ift børnene over at have taget denne beslutning som har store konsekvenser for dem.

Forløbet var lærerigt og hårdt (på den bedste måde).

I dag har jeg fået meget godt styr på mine følelser og er super glad, både for min beslutning og for mit forløb hos Stine.

Jeg er også der hvor jeg faktisk nyder mine friuger på trods af savn af mine børn.

Jeg så glad for at jeg satte det i gang og at det var hos Stine, fordi hun var/er lige så sød og tillidsvækkende som jeg fik følelsen af da jeg så hende på min facebook."

Rikke

Fra dårlig samvittighed til glæde

"Jeg havde været min mand utro og var meget i tvivl om hvorvidt jeg havde lyst til at blive i ægteskabet.


Jeg havde på daværende tidspunkt brug for at snakke med en professionel om mine tanker og følelser. En udefra som ikke havde nogle følelser i klemme og som derfor kunne være objektiv i forhold til mig og min situation. Jeg håbede på at samtalerne kunne hjælpe mig til at tage den rigtige beslutning i forhold til om jeg skulle blive i mit ægteskab eller ej.

Jeg så tilfældigvis et opslag på facebook, som du havde skrevet omkring din egen skilsmisse. Det du beskrev, var præcis sådan jeg havde det på daværende tidspunkt og derfor kontaktede jeg dig.

Forløbet har været rigtig godt. Lige fra vores første telefon samtale, kunne jeg mærke at der var en god kemi og jeg følte mig tryg ved dig. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg og det har været rart for mig, at få mulighed for at åbne op og fortælle dig om mine inderste tanker og følelser og vide, at du ikke ville dømme mig på dette. Du sagde ofte, at ingen følelser eller tanker er forkerte.

Jeg startede selv med at gå hos dig og efterfølgende har min mand og jeg gået sammen hos dig. Begge dele har været rigtig godt for os. Vi har stille og roligt fundet hinanden igen og føler nu begge vi er på rette spor og er overbevidste om vi nok skal redde vores ægteskab.

Jeg er rigtig glad for jeg søgte professionel hjælp og tog kontakt til netop dig, da jeg ikke tror jeg/vi kunne klare denne svære situation selv. Jeg havde på daværende tidspunkt brug for at snakke med nogen, hvor jeg bare kunne være hudløs ærlig og fortælle hvordan jeg havde det og jeg havde brug for nogen som kunne give mig, nogle redskaber til at tackle denne svære situation. Gennem forløbet hos dig, er jeg også blevet klogere på nogle ting omkring mig selv og mit liv i det hele taget. Det har været rigtig spændende og på mange måder også en øjenåbner. Jeg har aldrig før gået til psykoterapeut, psykolog eller lign., så det var meget grænseoverskridende for mig, at tage kontakt til dig og jeg var meget nervøs den første gang jeg skulle snakke med dig. Hvis jeg på et senere tidspunkt får brug for hjælp, vil jeg ikke betænke mig på at kontakte dig igen."

Kvinde, 36 år

Jeg er stolt af mig selv!

"Jeg søgte hjælp til en uventet skilsmisse efter 42 år. Jeg forventede at få styr på mig selv og mit liv.

Jeg læste et eller andet du havde skrevet, det gik bare lige ind hos mig og efter de 15 min gratis samtale, var jeg ikke i tvivl.

Forløbet var berigende og beroligende på alle måder. Er altid gået glad hjem fra samtalerne og fuld af motivation til at fortsætte med at finde mig selv.

Jeg har ved hårdt arbejde og samtalernes hjælp fundet mig selv og er stolt af resultatet. Er utrolig glad for, at jeg så tidligt erkendte, at jeg havde brug for hjælp.

Det var præcis det, jeg havde brug for. Kemien imellem os har for mig været afgørende for trygheden og givet en afslappet stemning. Har fået værktøjer, der kan bruges til noget. Dog gik tiden alt for hurtigt.

Jeg kan utrolig godt li' dit sprog og din måde at formulere dig på i artikler og nyhedsbreve. Det er kort og præcis og som om, det kun lige er mig du skriver til."

Kvinde 60+

You got me!

"Jeg har været utrolig glad for mit forløb. Jeg har fået rigtig meget med mig, som jeg kan bruge. Du gav mig modet til at turde rumme alle de svære følelser, tanker og mig selv. "You got me!" Og det er for mig ingen selvfølge. Du forstod bare, hvordan jeg er skruet sammen, og det betød bare alt." Kvinde

Tydelig progression fra gang til gang

"Vi er overbeviste om, at du fik sat gang i en masse gode tanker og processer, som har skubbet os i den rigtige retning! Det var et godt forløb med tydelig progression fra gang til gang.
Tak for dit gode billedsprog om parforhold! Det gjorde tingene meget konkrete. Det tager vi helt sikkert med os!"
Par

Forståelse

"Dejligt at snakke med en der kan forstå hvad det er man står i." Klient

Som at vinde i Lotto

"Vi havde et problem i vores parforhold, som var fastlåst. Jeg havde ingen forventninger, da jeg tidligere har gået til psykolog uden held.
Nu er vores hverdag vendt tilbage, og ja, det er som at vinde i lotto!"
Par

Parterapi for én

"Det går rigtig godt fremad hos mig/os. Jeg har virkelig kunnet drage nytte af de råd, du gav mig sidst, og jeg arbejder i en positiv retning i mit parforhold." Kvinde 41 år

Humor i sessionen

"Du har humor med i sessionerne. Det kan jeg rigtig godt lide" Klient

Fundet hinanden igen

"Jeg oplevede, at min kæreste og jeg sad fast i vores parforhold. Vi var kommet så langt ud af en forkert sti, at vi ikke kunne finde tilbage igen. Vi stod egentlig overfor at gå fra hinanden.
Det har været vildt godt at tale med dig. Vi blev mødt, hvor vi var og blev begge hørt. Vi har fundet hinanden igen og er et endnu bedre sted end vi nogensinde har været. Vi er blevet klædt på og har fået en masse gode værktøjer med os. Jeg er meget positiv omkring det.
Jeg havde slet ikke troet, at det ville gøre så stor en forskel."
Kvinde 28 år

Billedsprog

"Tak for dit gode billedsprog om parforhold! Det gjorde tingene meget konkrete. Det tager vi helt sikkert med os!" Klientpar

Guld værd

"Du er en super dejlig terapeut, som ikke er bange for at være der for dine klienter. Du er der 100% og er ikke bange for at give af dig selv. Det er guld værd som klient!" Kvinde, 52 år

Lytter til min mavefornemmelse

"Jeg valgte at gå fra min kæreste en måneds tid efter sidste samtale, og jeg er nu ved at skabe et liv for mig selv, hvor jeg prøver at være god ved mig selv og lytter mere til min mavefornemmelse." Kvinde 37

Oversættelse og validering

"De 3 gange vi var der, var rigtigt gode. Hårde selvfølgelig, men fra mit synspunkt, følte jeg ikke, at du gik nogens ærinde, men at du var med til "oversætte" de ting vi sagde, og validere dem." Kvinde 34 år

Nemmere at tackle problemer

"Vores første konsultation gav os stor hjælp, og vi fandt nogle mulige årsager til vores problemer, hvorefter vi valgte at gøre noget ved disse problem. Herefter blev kemien og stemningen i vores forhold markant bedre. Vi har det rigtig godt sammen, og vi har nu nemmere ved at tackle disse problemer i opløbet." Par

Den bedste gave nogensinde

"Min kæreste og jeg valgte at gå til parterapi lige omkring dagen, hvor vi havde været sammen i 2 år. Vi valgte at se forløbet som en årsgave til hinanden. Det er den bedste gave jeg nogensinde har givet og modtaget." Par

Bakket op hver især

"Vi er utrolig taknemmelige for, at du var så forstående. Efter konsultationerne følte vi begge, at vi blev bakket op omkring vores individuelle holdninger. Det har hele vejen igennem været en behagelig oplevelse. Der er ingen tvivl om at vi vælge dig som terapeut, hvis vi får brug for hjælp en anden gang." Klientpar

Bedre sent end aldrig

"Bagefter tænker jeg, at det skulle jeg have gjort noget før" Iben, 35 år

Jeg holder af mig selv

"Jeg kan mærke den gave du har givet mig - du har givet mig lov til at lytte til mig selv, givet mig lov til at mine følelser og værdier er vigtige i mit liv. Det har gjort mig til et andet menneske, et menneske jeg holder af - der er en ro inden i mig til at turde gå på min vej som jeg aldrig før har oplevet." Klient

Fra usikkerhed til indsigt

"Jeg søgte hjælp til dårligt selvværd, usikkerhed omkring mig selv og mine omgivelser. Jeg ønskede svar på min usikkerhed og hvorfor jeg reagerede på som jeg gjorde...

Mange af dine formuleringer på din hjemmeside ramte mig, hvor jeg tænkte "det er lige præcis sådan jeg har det" og da jeg så ringede og snakkede med dig, kunne jeg mærke det var den helt rigtige jeg snakkede med.

Det var rigtig godt - hårdt at rive op i så mange ting og tænke over noget man bare har levet hen over i så mange år. Befriende at få nogle indsigter i ens opvækst man ikke vidste man var så påvirket af, som man ellers gik og troede.

Jeg har fået bedre indsigt i mig selv og at jeg skal lære at mærke efter og tage mere hensyn til mig selv. Har lært mig selv bedre at kende og dermed give mere plads til den jeg er.

Det var godt jeg kom i gang - hvis man mærker man ikke er glad skal man altid forsøge at gøre noget ved det og det føler jeg, jeg har gjort!

Jeg har været så glad for min tid hos dig, har lært en masse om mig selv og du har hjulpet mig på mange punkter." Klient

Vi finder tilbage til hinanden efter min kones utroskab

"Situationen før samtalerne med Stine var utroskab fra min kones side. Vores forhold var kørt stille og roligt ud af et sidespor og det var som om at vi voksede stille og roligt fra hinanden. Det har resulteret i at min kone var utro og fandt "det ved siden af" spændende. Vi glemte hinanden i en travl hverdag. Jeg har aldrig holdt op med at elske min kone og jeg var villig til at kæmpe for ægteskabet og havde en tro og håb på at komme igennem dette sidespring. Vi ønskede begge at kæmpe for at redde ægteskabet (give det en chance).

Jeg havde et håb om at samtalerne hos Stine ville redde vores ægteskab og måske endda hjælpe os til noget der var bedre end før sidespringet. Jeg håbede på at det ville hjælpe os til at genfinde hinanden og finde gnisten igen. Jeg forventede at det kunne give værktøjer til hverdagen fremad. Måske endda svar på hvorfor det var sket som det gjorde.

Min kone havde været hos Stine 2 gange alene, inden vi startede i parterapi. Da hun fandt hjælp og tryghed ved samtalerne, var det naturligt for mig at Stine skulle hjælpe os som par også. Jeg har også selv haft glæde af at komme alene til samtale. Det har givet nogle gode snakke og har virkelig hjulpet mig igennem forløbet. Det har været et rart og trygt forløb.

Situationen er at min kone og jeg har rykket os meget tættere igen og er begge indstillet på at det går den rigtige vej.

Samtalerne har hjulpet os i den rigtige retning og givet os en forståelse af at tålmodighed er en vigtig faktor i processen. Vi har stadig ting der skal arbejdes med og det tager tid, men det går i den rigtige retning og vi finder tilbage til hinanden stille og roligt.

Forløbet efterfølgende har været god. Det hele kræver tålmodighed og det er vigtigt at tage det i små skridt. Vi er blevet bedre til at se tid til hinanden og nyde hinandens selskab igen.

Vi har fået tid til en opfølgende samtale, hvilket også giver en hvis form for ro at vide at den ligger ude i fremtiden. Vi er blevet bedre til at snakke med hinanden om hvad vi har det svært med i processen og hvad vi godt kan lide. Det er vigtigt at kunne kommunikere og det er vigtigt at huske at afsætte tid til at være sammen.

Gennem hele forløbet har jeg følt mig velkommen hos Stine. Det er rart og trygt at komme hos Stine. Der bliver lyttet til en og der er ikke nogen der dømmer en. Forløbet har kun været positivt.

Har kun tak til overs for Stine og forløbet. Er overbevist om at samtalerne, både individuel og par har været den afgørende faktor i at vores ægteskab igen bevæger sig i den rigtige retning."
Klaus, 35 år

Set nye side hos hinanden

"Forløbet var trygt og udfordrende for os begge. Vi fik begge øjnene op for sider af os selv og hinanden, som vi ikke før havde italesat. Det var også meget givende at have en upartisk mægler, der hjalp til at give os begge plads.
Vi er meget taknemmelige for det du har hjulpet os med at sætte igang af tanker og opmærksomhed på hinanden!"
Par

Jeg har fundet et sted at parkere min skilsmisse

"Jeg var blevet skilt og havde bl.a. en masse følelser af skyld og skam samtidig med at jeg var ked af at have mistet mit ægteskab. Jeg havde også svært ved at tillade mig at føle lettelse og glæde og dermed skabe den rette balance i mit nye liv. Jeg håbede på afklaring og forståelse af mine følelser. Jeg håbede at komme af med den tunge skyldfølelse.

Det var et rigtig godt forløb. De 5 samtaler har hjulpet mig til at forstå hvor ufattelig svær og hård en skilsmisse bare er - og at det er ok. Ok at være ked af det og meget lettet på samme tid. Ok at savne dele af mit gamle liv - selvom jeg ikke har lyst til at gå tilbage. Og det har hjulpet mig til at komme af med næsten hele følelsen af skyld og skam - helt væk kommer den nok aldrig, men jeg kan leve med det nu.

Jeg er i et nyt forhold og føler, at jeg har fundet et godt sted at 'parkere' min skilsmisse. Den dukker op af og til, og det vil den nok altid gøre, men den er langt fra så overskyggende som tidligere.

Jeg er glad for, at jeg sprang ud i det. Glad for at jeg fik styr på mine tanker og opnåede bedre afklaring. Jeg tænker tit på Stines gode råd/vinkler på problemerne og anvender dem, når jeg har behov. Stine formår at skabe et trygt og rart rum, hvor man ikke er bange for at lukke op for og sætte ord på det, der gør ondt efter en skilsmisse. Hun er god til at lytte, spørge og coache dig frem til større forståelse og afklaring." Kvinde, 45 år

En enorm lettelse

"Jeg fik sat ord på mit kaos og fik nogle meget meget vigtige sætninger med fra dig - Jeg var så bange for at du skulle sige til mig nu skal du vælge sådan og sådan - du sagde noget helt andet: Du sagde "du er nød til at starte med at vælge dig selv" - det svar havde jeg slet ikke tænkt eller forudset - det var en enorm lettelse - og har været en rettesnor for mig lige siden." Kvinde

Tre år på tre besøg

"Jeg havde ikke umiddelbart megen tiltro til psykoterapi, da jeg har haft en oplevelse med en psykolog, som ikke kunne hjælpe mig på nogen måde. Men det her var helt anderledes og det er gået op for mig at der er en klar forskel på psykolog og psykoterapeut. Ikke mindst at der også er en stor forskel på, hvordan man arbejder. Du gjorde det på den helt rigtige måde for mig, hvilket man også kunne se på at tre år med problemer kun krævede tre besøg hos dig. Er meget taknemmelig for at kunne lette mit hjerte uden at blive dømt og hele forløbet som generelt." Maria

Høj på ro

"Jeg havde det som om, jeg var høj - ikke på stoffer - men på ro indvendig, da jeg tog fra dig i går. Der var pludselig blevet helt stille. Så siden i går har jeg været i søvngænger-mood og er det stadig. Superdejligt og meget tiltrængt!" Kvinde, 52 år

Parterapeut Stine Zink