Hvem er jeg?

Ud over at være parterapeut og psykoterapeut er jeg også mor, kæreste, veninde og datter. Her kan du læse lidt mere om de sider af mig.

Relationer mellem mennesker

At høre hvordan andre virkelig har det, har altid optaget mig.

I ærlige samtaler med andre har jeg følt mig i live, engageret, nærværende og i flow.

Jeg er optaget af relationer mellem mennesker og af hvor stor betydning, vi har for hinanden. Den tilknytning og lindrende effekt, vi har på hinanden, fascinerer mig.

At være sammen med andre kan være helende - men også ødelæggende, når det går skævt.

Med andre ord spiller de relationer, vi har, en rolle for, hvordan vi har det. Det er en fornøjelse at opleve, hvor lidt der nogle gange skal til for at ændre en relation til det bedre.

Ensomhed og lavt selvværd

Jeg har selv mærket, hvordan det føles, når de nærmeste relationer ikke fungerer.

I store dele af mit liv har jeg på forskellige måder været ramt af ensomhed og følelsen af at være forkert: I familien, i skoleklassen, i vennekredsen og i parforholdet.

Også jeg har kæmpet med lavt selvværd. Da jeg fik min ældste datter i 2005, oplevede jeg at få en plads i verden som hendes mor.

Langsomt men sikkert begyndte jeg at tage mere plads i mit eget liv. Jeg fik hjælp i terapi til at mærke mig selv og stå ved mig selv.

Så at blive mor blev første skridt på rejsen tilbage til mig selv.

I dag hviler jeg i at være den, jeg er og tror på, jeg er god nok, som jeg er.

Det har været hele arbejdet værd!

 

Parterapeut og Psykoterapeut Stine Zink med børn

Skilsmisse var min redning

I dag er jeg mor til 2 piger og er fraskilt efter 17 års samliv.

Der var mange overvejelser inden skilsmissen. At blive skilt er en lang og sej proces. Undervejs har jeg gjort mig mange erfaringer, som jeg gerne deler ud af.

Min skilsmisse er noget af det bedste, der er sket for mig. Det kan lyde underligt, at en så voldsom krise kan være noget, jeg sætter pris på.

Men der er ingen tvivl om, at jeg ville have et andet liv, end jeg har i dag, hvis jeg var blevet i mit usunde ægteskab.

For i dag lever jeg et liv, hvor glæden, varmen og kærligheden fylder. Mine børn er glade og nærheden mellem os er stor.

Jeg oplever, at der nu er plads til mig i mit liv og jeg er taknemmelig for at have fået mulighedhed for at opleve at være i et parforhold, der er velfungerende. Hvor der er plads til den, jeg er, og hvor vi har respekt for hinanden.

Klienter siger

En enorm lettelse

Jeg fik sat ord på mit kaos og fik nogle meget meget vigtige sætninger med fra dig - Jeg var så bange for at du skulle sige til mig nu skal du vælge sådan og sådan - du sagde noget helt andet: Du sagde "du er nødt til at starte med at vælge dig selv" - det svar havde jeg slet ikke tænkt eller forudset - det var en enorm lettelse - og har været en rettesnor for mig lige siden"

- kvinde

Psykoterapeut i Århus Stine Zink

Jeg arbejder især med par og med tiden før, under og efter skilsmisse.

Jeg blev skilt efter 17 års samliv og 2 børn.

Parterapeut og psykoterapeut i Århus

Psykoterapeut i Århus Stine Marie Zink.

Ring 30 26 55 03 eller book 20 min. gratis forsamtale.

Uddannet psykoterapeut

Bag mig har jeg den 4-årige uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut Aarhus. Jeg er trænet i psykologiske teorier og behandlingsmetoder og har en del praktisk erfaring.

Desuden har jeg to efteruddannelser:

Intensiv terapi og supervision

Som led i min uddannelse har jeg selv gennemgået et intensivt terapeutisk forløb. Jeg har over 100 terapitimer bag mig og ved derfor også, hvad det vil sige at være klient.

Jeg modtager løbende supervision hos blandt andre psykolog Kim Nygaard og Inge Svane.

Desuden deltager jeg i flere supervisionsgrupper for psykoterapeuter og/eller psykologer, hvor vi superviserer hinanden.

 

Andet

Jeg er optaget på parterapeuter.dk og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Du finder mig hos Psykoterapi Højbjerg på Axel Gruhns Vej 16 i Højbjerg ved Århus. Mit lokale ser sådan ud:

 

Psykoterapi i Ryesgade i Århus

Vil du også have et rigere liv?

I dag har jeg i store træk det liv, jeg altid har ønsket mig, og det vil jeg også gerne hjælpe dig med at få!

Dit næste skridt kunne være at booke 20 min gratis, afklarende samtale. Så kan du mærke, om kemien mellem os er god, få et råd eller to og høre, hvad jeg tænker, om den situation, du står i.

Du er også velkommen til at lære mig bedre at kende gennem det nyhedsbrev, jeg skriver - de handler mest om skilsmisse. Tonen er helt nede på jorden og det er både mig som terapeut og menneske, du møder.

Du kan se mit CV på Psykoterapi Højbjerg.

Du finder tider i kalenderen her:

 

Og tilmelder dig nyhedsbrevet her:

 

Psykoterapi ved parterapeut og psykoterapeut Stine Zink Århus

Klienter siger

En enorm lettelse

Jeg fik sat ord på mit kaos og fik nogle meget meget vigtige sætninger med fra dig - Jeg var så bange for at du skulle sige til mig nu skal du vælge sådan og sådan - du sagde noget helt andet: Du sagde "du er nødt til at starte med at vælge dig selv" - det svar havde jeg slet ikke tænkt eller forudset - det var en enorm lettelse - og har været en rettesnor for mig lige siden"

- kvinde

Høj på ro

"Jeg havde det som om, jeg var høj - ikke på stoffer - men på ro indvendig, da jeg tog fra dig igår. Der var pludselig blevet helt stille.
Så siden i går har jeg været i søvngænger-mood og er det stadig. Superdejligt og meget tiltrængt!"

- kvinde, 52 år

You got me!

"Jeg har været utrolig glad for mit forløb. Jeg har fået rigtig meget med mig, som jeg kan bruge. Du gav mig modet til at turde rumme alle de svære følelser, tanker og mig selv.

"You got me!" Og det er for mig ingen selvfølge. Du forstod bare, hvordan jeg er skruet sammen, og det betød bare alt." 

- kvinde