Priser for samtaler


Prisen for et terapiforløb hos en psykoterapeut er afhængig af, hvad du kommer med, og hvor dybt du ønsker at arbejde med dig selv.

Har du brug for sparring omkring en konkret situation? Det kan være i forhold til dit arbejde, dine børn, din partner eller en anden person, der står dig nær. Her kan en enkelt samtale give dig det, du har brug for.

Forløb omkring skilsmisse har meget forskellig varighed. Skilsmisse er en af de voldsommeste kriser, du kan komme ud for, og det er uvurderligt at få støtte gennem krisen. Nogen kommer 5-10 gange, mens andre er glade for at have mig med på sidelinien gennem nogle år.

Langtidsholdbart arbejde med selvværd kan strække sig over mange samtaler. Gamle mønstre sidder godt fast og tager tid at ændre. Det er vigtigt at gå langsomt frem, og derfor tager det tid. Du vil naturligvis føle bedring undervejs. Ved denne type arbejde anbefaler jeg, at du investerer i dig selv med et klippekort (se herunder).

Et typisk parforløb udgør 10 samtaler. Jeg har god erfaring med, at samtalerne i begyndelsen ligger tæt (hver eller hver anden uge). Det gør det lettere for jer at komme ind i nye vaner og blive på det nye spor.

Jeg har aldrig mere end tre samtaler om dagen. Det er vigtigt for mig at gøre en samtale ordentligt færdig, inden den næste begynder. Derfor har jeg også ekstra pause, så jeg er klar til at tage mig godt af netop dig/jer, når I kommer hos mig.

Opstartssamtale: Til dig, der kommer første gang. Ofte er der meget at tale om i den første samtale.

Udvidet samtale: Det kan være rart at have ekstra god tid, hvis du har meget på hjerte.

Her kan du se mine priser

Samtale (60 min.) 975 kr. Betal her
Par- opstarts- og udvidet samtale (90 min.) 1.400.kr Betal her

 

 


Du får rabat ved køb af flere samtaler samtidig:

Samtaler (60 min) normalpris 975 kr:

5 samtaler (5% rabat) 4.625 kr. Betal her
10 samtaler (10% rabat) 8.775 kr. Betal her

 

Par- eller udvidede samtaler (90 min) normalpris 1.400 kr:

5 samtaler (5% rabat) 6.650 kr. Betal her
10 samtaler (10% rabat) 12.600 kr. Betal her