Priser for samtaler


Prisen for et terapiforløb hos en psykoterapeut afhænger af, hvad du kommer med, og hvor dybt du ønsker at arbejde med dig selv.

Har du brug for sparring omkring en konkret situation? Det kan være i forhold til dit arbejde, dine børn, din partner eller en anden person, der står dig nær. Her kan en enkelt samtale give dig det, du har brug for.

Mange kommer til mig, når de bliver står i skilsmisse. De forløb strækker sig fra alt til en enkelt samtale til samtaler over flere år. Skilsmisse er en af de voldsommeste kriser, du kan komme ud for, og det er uvurderligt at få støtte gennem krisen. Derfor er mange glade for at have mig med på sidelinien gennem nogle år.

Langtidsholdbart arbejde med selvværd kan strække sig over mange samtaler. Gamle mønstre sidder godt fast og tager tid at ændre. Det er vigtigt at gå langsomt frem, og derfor tager det tid. Du vil naturligvis føle bedring undervejs.

Ønsker du at arbejde med dit selvværd anbefaler jeg, at du investerer i dig selv med et klippekort (se herunder).

Et typisk parforløb udgør 10 samtaler. Jeg har god erfaring med, at samtalerne i begyndelsen ligger tæt (hver eller hver anden uge). Det gør det lettere for jer at komme ind i nye vaner og blive i det nye spor.

Jeg har sjældent mere end tre samtaler om dagen. Det er vigtigt for mig at gøre en samtale ordentligt færdig, inden den næste begynder. Derfor har jeg også ekstra pause, så jeg er klar til at tage mig godt af netop dig/jer, når I kommer hos mig.

Opstartssamtale: Til dig, der kommer første gang. Ofte er der meget at tale om i den første samtale.

Her kan du se mine priser

Samtale (60 min.) 975 kr.
Opstartssamtale (75-90 min.) 1400 kr.
Parsamtale (75-90 min.) 1700 kr.

 

Du får rabat ved køb af flere samtaler samtidig:

Samtaler (60 min) normalpris 975 kr:

5 samtaler   (spar 250,00 kr.) 4625 kr. Betal her
10 samtaler (spar 975,00 kr.) 8775 kr. Betal her

 

Parsamtaler (75-90 min) normalpris 1700 kr :

5 samtaler   (spar 500,00 kr.)  8000 kr. Betal her
10 samtaler (spar 2.000,00 kr.) 15000 kr. Betal her

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

Kærlig hilsen

Stine