Få hjælp hos psykoterapeut i Århus

  • Tumler du med ting i dit liv, som du har brug for at tale med en psykoterapeut om?
  • Er du træt af dit lave selvværd og ønsker at få det bedre med dig selv?
  • Ønsker du at få et mere harmonisk parforhold og kunne hvile i, at forholdet er rigtigt for dig?
  • Har du brug for at komme godt igennem din skilsmisse? Så du kan hjælpe din skilsmisseramte familie uden at glemme dig selv?

Gåtur i naturen og samtaler med psykoterapeuten

Hos en psykoterapeut får du nye vinkler

Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at finde frem til andre måder at se din situation. Det betyder, at du ikke behøver at sidde fast, men kan tage et skridt ud af en situation, der måske fastlåst.

I vores samtaler bruger jeg min viden om mennesker og psykologi, min erfaring som psykoterapeut og min personlige livserfaring til at støtte og guide dig.

Gennem samtaler med mig som psykoterapeut bliver du klogere på hvordan du virker på andre mennesker. Det betyder at du kan ændre små ting i din måde at møde andre på og få et andet resultat. Du bliver bedre til at passe på de relationer, du har og til at sige et kærligt farvel til de relationer, der dræner dig.

Alt foregår langsomt og med naturlig omsorg fra mig som menneske og med min erfaring som psykoterapeut.

I psykoterapien ser vi også på dine handlemønstre og forsvarsmekanismer. Det er vigtigt at huske på, at de forsvar, du har, er opbygget af en god grund.

Alle dine forsvar har hjulpet dig på et tidligere tidspunkt i dit liv. Men det kan være, at disse forsvar ikke længere hjælper dig. I stedet spænder de nu ben for dig. Det kan jeg som psykoterapeut hjælpe dig med at ændre.

Ofte vil det være i din relation til andre mennesker, du kan mærke, om du har forsvar, der ikke længere gavner dig. Som psykoterapeut hjælper jeg dig til at få øje på dine forsvar og til at arbejde med og slippe dem, som ikke længere gavner dig. Og til at opbygge nye.

Det betyder at vi arbejder med, hvornår og hvordan du sætter dine grænser. At sætte grænser handler både om at kunne sige ja og nej til det, der sker i dit liv.

Alt foregår i dit tempo og du bliver ikke presset til at gøre noget, du ikke vil.

Når du begynder at forandre din måde at være i verden på, vil det, du oplever også ændre sig. Og det er vigtigt at både du og dem omkring dig, kan følge med.

Min erfaring fra samtaler med klienter er, at det er de mange små skridt, der gør forskellen på lang sigt. Samtidig undgår du at sætte dine indre alarmklokker igang.

Det betyder at arbejdet med dig selv kommer til at føles forholdsvis ubesværet og naturligt for dig.

Andre siger om mig som psykoterapeut:

To gange har ændret mit liv

"Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved."

- Kvinde

Efter kamp mod lavt selvværd: "Julie" har aldrig haft så meget ro i sin krop

"Jeg kom med det mål, at jeg ville kunne acceptere mig selv - omend det syntes umuligt for mig. Men jeg har allerede nu, opnået meget mere end det.

At jeg i større grad selv kan styre hvad jeg tænker, har givet mig et større overskud i hverdagen. Jeg har aldrig haft så meget ro i min krop. Det føles helt fantastisk.

Også min kæreste og vores datter kan mærke, at jeg er kommet mere ned på jorden. De har hver især fået meget mere plads til at være sig selv. Og det er i virkeligheden det, der betyder aller mest for mig ♥️."

- "Julie"

En der forstår

"Dejligt at snakke med en der kan forstå hvad det er man står i."

- Kvinde

Bliv din egen bedste ven med psykoterapi hos Stine Zink

Når livet driller, kan samtaler med mig som psykoterapeut være en uvurderlig gave til dig og dem omkring dig.

Psykoterapeut Stine Zink

Ring 30 26 55 03 eller book 20 min. gratis, afklarende samtale.


Mærk kemien mellem os og få et råd eller to.

Du kan trygt tale med en psykoterapeut

At tale med en psykoterapeut minder på mange måder om at føre en intens samtale med en, du kender godt.

Dem omkring dig kan dog have svært ved at udholde din smerte. De kan komme til at glemme at tage hensyn til, hvordan du har det ved at gå let hen over dine udfordringer og problemer. De kan opfordre dig til ”at komme videre”, før du er klar. Måske føler du, at de ikke mener, du har noget at ”brokke” dig over.

For dine nærmeste kan det være svært, hvis de oplever, at du forandrer dig og ikke længere er den samme. Derfor kan de have et ubevidst ønske at fastholde dig der, hvor du er i dag. Selvom de holder af dig, og ønsker dig alt det bedste.

Som psykoterapeut forsøger jeg ikke at få dig til at gøre noget bestemt, men sætter fokus på, hvad jeg ser af mønstre og udfordringer i dit liv. Jeg lytter til dine ønsker og drømme, til dine frustrationer og problemer og hjælper dig i den retning, DU ønsker.

På en kærlig måde fortæller jeg dig, hvordan din adfærd kan virke på andre mennesker. Så du kan få mere indsigt i, hvad der sker mellem dig og andre mennesker. Man kan sige, at jeg som psykoterapeut kaster jeg lys på den del af dig selv, du ikke selv kan se.

I samtaleterapi får du vendt dine tanker, får luft for frustrationer og får hjælp til at sætte ord på det, du kan have svært ved at formulere.

Du får støtte til at mærke dig selv. Mærke hvad du har brug for, og hvordan du bedst passer på dig selv - så du kan passe på dem omkring dig.

Terapi er langtidsholdbart ikke et quickfix

Kom til psykoterapeut uden dagsorden

I mit arbejde som selvstændig psykoterapeut oplever jeg at nye klienter kan tro, de skal komme med perfekt formulerede spørgsmål. Ja helst en færdig løsning!

En del af min opgave som psykoterapeut er netop at hjælpe dig til at indkredse årsagen til det, der ikke fungerer i dit liv. I alle samtaler begynder vi med det, der fylder mest hos dig lige i dag.

Det er nemlig min erfaring, at de ting, der sker i din dagligdag, tegner de større linier i dit liv. At se på det, der sker lige nu, vil altså hjælpe dig videre, uanset hvad din årsag til at opsøge en psykoterapeut er.

Alle samtaler foregår i min hyggelige konsultation i klinikfællesskabet Psykoterapi Aarhus. Vi har vores fællesskab i hjertet af Århus, et stenkast fra Århus Banegård.

Jeg har flest klienter fra Midtjylland. Bor du længere væk, skal du vide, at det er muligt at tage samtalen over Skype, Zoom eller telefon.

Ved nogle forløb er det bedst, at du er i samme rum som din psykoterapeut. Bor du derfor langt væk hjælper jeg dig gerne til at finde en anden psykoterapeut, hvis jeg ikke føler, jeg kan hjælpe dig godt nok over telefonen.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærlig hilsen
Stine

Find en tid direkte i psykoterapeutens kalender her:

Andre siger om mig som psykoterapeut:

Jeg er glad for, at jeg sprang ud i det.

"Glad for at jeg fik styr på mine tanker og opnåede bedre afklaring. Jeg tænker tit på Stines gode råd/vinkler på problemerne og anvender dem, når jeg har behov.

Stine formår at skabe et trygt og rart rum, hvor man ikke er bange for at lukke op for og sætte ord på det, der gør ondt efter en skilsmisse. Hun er god til at lytte, spørge og coache dig frem til større forståelse og afklaring."

- kvinde 45 år

Tydelig progression fra gang til gang

"Vi er overbeviste om, at du fik sat gang i en masse gode tanker og processer, som har skubbet os i den rigtige retning! Det var et godt forløb, med tydelig progression fra gang til gang.

Tak for dit gode billedsprog om parforhold! Det gjorde tingene meget konkrete. Det tager vi helt sikkert med os!"

- Par

To gange har ændret mit liv

"Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved."

- Kvinde

Står styrket efter at være forladt til fordel for 20 år yngre kvinde

"Fantastiske snakke og masser af tårer. Inden jeg kom til dig "stillede jeg skarpt på" hvad der var sket sidst, hvad havde jeg haft af nye udfordringer. Så havde jeg ofte problemstillinger vi fik vendt. Hvordan jeg taktisk skulle håndtere/ gribe det an.

Hver gang jeg forlod dig, havde jeg altid fået redskaber, løsninger med og forsikringer om, at det her var et HELT normalt forløb i mit eget tempo + forsikringen om at det nok skulle blive bedre, det ville bare tage lang tid. Og det var så sandt som det var sagt.

Nu har jeg det rigtig godt, er kommet ud på den anden side. Jeg er kommet så meget stærkere igennem det her, og glæder mig til at se hvad fremtiden bringer for mig og mine to skønne drenge."

- "Lene"