Få hjælp hos psykoterapeut i Århus

  • Tumler du med ting i dit liv, som du har brug for at tale med en psykoterapeut om?
  • Er du træt af dit lave selvværd og ønsker at få det bedre med dig selv?
  • Ønsker du at få et bedre parforhold?
  • Har du brug for at komme godt igennem din skilsmisse?

Få nye vinkler

Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at finde frem til nye vinkler på din situation.

I vores samtaler bruger jeg min viden om psykologi, min erfaring som psykoterapeut og min personlige livserfaring til at støtte og guide dig. Gennem samtaler med mig som psykoterapeut bliver du klogere på dit forhold til andre. Du bliver klogere på, hvad din egen rolle er og på, om der er noget, du kan gøre anderledes.

I psykoterapien vil dine handlemønstre og forsvarsmekanismer blive belyst. Også du har forsvar, som du har opbygget af en god grund. Disse forsvar har hjulpet dig på et tidligere tidspunkt i dit liv. Men det kan være, at disse forsvar ikke længere hjælper dig. I stedet spænder de nu ben for dig.

Dette mærker du især i dit forhold til andre mennesker. Som psykoterapeut hjælper jeg dig til at få øje på dine forsvar og til at arbejde med og slippe dem, som ikke længere gavner dig.

Alt foregår i dit tempo og du bliver ikke presset til at gøre noget, du ikke vil. Det er de små skridt, der gør forskellen på lang sigt.

Andre siger:

To gange har ændret mit liv

"Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved."

- Kvinde

Bliv din egen bedste ven med psykoterapi hos Stine Zink

Når livet driller kan samtaler med mig være en uvurderlig gave til dig og dem omkring dig.

Psykoterapeut Stine Zink

Ring 30 26 55 03 eller book 20 min. gratis forsamtale.
Det er gratis og uforpligtende.

At tale med en psykoterapeut

At tale med en psykoterapeut minder på mange måder om at føre en intens samtale med en, du kender godt.

Dem omkring dig kan dog have svært ved at udholde din smerte. De kan komme til at negligere dine problemer og opfordre dig til ”at komme videre”, før du er klar. Måske mener de slet ikke, du har noget at ”brokke” dig over.

For dine nærmeste kan det være svært, hvis du pludselig ændrer adfærd. Derfor ønsker de ofte ubevidst at fastholde dig der, hvor du er i dag. Selvom de holder af dig, og ønsker dig alt det bedste.

Som psykoterapeut forsøger jeg ikke at få dig til at gøre noget bestemt, men sætter fokus på, hvad jeg ser af mønstre og udfordringer i dit liv. Jeg lytter til dine ønsker og drømme, til dine frustrationer og problemer og hjælper dig i den retning, DU ønsker.

På en kærlig måde fortæller jeg dig, hvordan din adfærd kan virke på andre mennesker. Så du bliver klogere på, hvad der sker mellem dig og andre mennesker. Som psykoterapeut kaster jeg lys på den del af dig selv, du ikke selv kan se.

I samtaleterapi får du vendt dine tanker, får luft for frustrationer og får hjælp til at sætte ord på det, du kan have svært ved at formulere.

Du får støtte til at mærke dig selv. Mærke hvad du har brug for, og hvordan du bedst passer på dig selv. Så du kan passe på dem omkring dig.

Kom til psykoterapeut uden dagsorden

I mit arbejde som selvstændig psykoterapeut oplever jeg, nye klienter kan tro, de skal komme med perfekt formulerede spørgsmål. Ja helst en færdig løsning!

En del af min opgave som psykoterapeut er netop at hjælpe dig til at indkredse årsagen til det, der ikke fungerer i dit liv. I alle samtaler forholder vi os til, hvad der fylder mest hos dig lige i dag. Det er min erfaring, at de ting, der sker i din dagligdag, viser de større linier i dit liv. At se på det, der sker lige nu, vil altså hjælpe dig videre, uanset hvad din årsag til terapien er.

Alle samtaler foregår i min hyggelige konsultation Ryesgade 29, 3.th., Århus.

Jeg har primært klienter fra Midtjylland. Bor du længere væk er det muligt at tage samtalen over Skype eller telefon. E-mail konsultation er også muligt.

Andre siger:

Jeg er glad for, at jeg sprang ud i det.

"Glad for at jeg fik styr på mine tanker og opnåede bedre afklaring. Jeg tænker tit på Stines gode råd/vinkler på problemerne og anvender dem, når jeg har behov.

Stine formår at skabe et trygt og rart rum, hvor man ikke er bange for at lukke op for og sætte ord på det, der gør ondt efter en skilsmisse. Hun er god til at lytte, spørge og coache dig frem til større forståelse og afklaring."

- kvinde 45 år

Tydelig progression fra gang til gang

"Vi er overbeviste om, at du fik sat gang i en masse gode tanker og processer, som har skubbet os i den rigtige retning! Det var et godt forløb, med tydelig progression fra gang til gang.

Tak for dit gode billedsprog om parforhold! Det gjorde tingene meget konkrete. Det tager vi helt sikkert med os!"

- Par

To gange har ændret mit liv

"Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved."

- Kvinde

En der forstår

"Dejligt at snakke med en der kan forstå hvad det er man står i."

- Kvinde