Få hjælp hos psykoterapeut i Århus

  • Tumler du med noget, som en psykoterapeut kan hjælpe med?
  • Er du træt af dit lave selvværd og vil du gerne have det bedre med dig selv?
  • Ønsker du at hvile i, at dit parforhold er rigtigt for dig?
  • Vil du være glad igen efter din skilsmisse?

Gåtur i naturen og samtaler med psykoterapeuten

Hos en psykoterapeut får du nye vinkler

Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at finde andre måder at se din situation på. Det betyder, at du slipper for at sidde fast og kan tage et skridt ud af en situation, der ellers føles fastlåst.

Gennem samtaler med mig som psykoterapeut bliver du klogere på, hvordan du virker på andre mennesker. Det giver dig mulighed for at ændre små ting i din måde at være sammen med andre på. Så du bedre kan passe på de relationer, du har og lægge afstand til de relationer, der dræner dig.

I psykoterapien ser vi også på dine mønstre og forsvar. Det er vigtigt at huske på, at dine forsvarsmekanismer har hjulpet dig på et tidligere tidspunkt i dit liv. Men måske forhindrer dine forsvar dig i at leve det liv, du gerne vil leve. Det kan jeg som psykoterapeut hjælpe dig med at ændre.

Bare det at opdage, hvordan dine mønstre er opstået, kan være befriende. Du kan opleve at blive gladere for dig selv.

Alt i terapien foregår langsomt og med naturlig omsorg fra mig som menneske og psykoterapeut.

Sæt dine grænser hos en psykoterapeut

Mange går til psykoterapeut for at få hjælp til at sætte grænser.

At sætte grænser handler både om at kunne sige ja og nej til det, der sker i dit liv.

Hvis du er opvokset med, at andre var vigtigere end dig, så kan du have svært ved at mærke dig selv. For så har du lært at sætte dine behov og følelser til side. Heldigvis er det aldrig for sent at give dig selv mere plads i dit liv.

Alt foregår i dit tempo og efter dit ønske. Du vil aldrig blive tvunget til at gøre noget bestemt efter samtaler med en psykoterapeut.

Min erfaring fra tusindvis af samtaler med klienter er, at det er de mange små skridt, der gør forskellen på lang sigt.

Når du tager små skridt, vil det arbejde, du gør sammen med mig, føles naturligt for dig.

I vores samtaler trækker jeg på min viden om mennesker, psykoterapi og psykologi. Og jeg bruger både min erfaring som psykoterapeut og min personlige livserfaring til at støtte og guide dig.

Andre siger om mig som psykoterapeut:

To gange har ændret mit liv

"Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved."

- Kvinde

Efter kamp mod lavt selvværd: "Julie" har aldrig haft så meget ro i sin krop

"Jeg kom med det mål, at jeg ville kunne acceptere mig selv - omend det syntes umuligt for mig. Men jeg har allerede nu, opnået meget mere end det.

At jeg i større grad selv kan styre hvad jeg tænker, har givet mig et større overskud i hverdagen. Jeg har aldrig haft så meget ro i min krop. Det føles helt fantastisk.

Også min kæreste og vores datter kan mærke, at jeg er kommet mere ned på jorden. De har hver især fået meget mere plads til at være sig selv. Og det er i virkeligheden det, der betyder aller mest for mig ♥️."

- "Julie"

En der forstår

"Dejligt at snakke med en der kan forstå hvad det er man står i."

- Kvinde

Bliv din egen bedste ven med psykoterapi hos Stine Zink

Når livet driller, kan samtaler med mig som psykoterapeut være en uvurderlig gave til dig og dem omkring dig.

Psykoterapeut Stine Zink

Ring 30 26 55 03 eller book 20 min. gratis, afklarende samtale.


Mærk kemien mellem os og få et råd eller to.

Du kan trygt tale med en psykoterapeut

At tale med en psykoterapeut er på mange måder som at have en dyb samtale med en, du kender godt.

Men dem, der holder af dig, kan have svært ved at se dig være ked af det. De kan skubbe på for at få dig til at ”komme videre”, før du selv føler dig klar. Fordi de har brug for at se dig glad igen.

Du kan også føle, andre mener, du bør være taknemmelig for det, du har. Du kan skamme dig over at være utilfreds og holder derfor dine tanker og følelser for dig selv.

For dine nærmeste kan det være svært, hvis de oplever, at du forandrer dig. Derfor kan de have et ubevidst ønske om at fastholde dig der, hvor du er i dag. Selvom de holder af dig, og ønsker dig alt det bedste.

Som psykoterapeut forsøger jeg ikke at få dig til at gøre noget bestemt, men fortæller dig nænsomt, hvad jeg ser af mønstre og udfordringer i dit liv. Jeg lytter til dine ønsker, drømme, frustrationer og glæder og hjælper dig i den retning, DU ønsker.

Det er helt almindeligt at være i tvivl om, hvad du gerne vil her i livet.

Sammen undersøger vi, hvilke valg, der kan passe til den, du er – eller ønsker at være.

Terapi er langtidsholdbart ikke et quickfix

Kom til psykoterapeut uden dagsorden

I mit arbejde som psykoterapeut oplever jeg, at nye klienter kan tro, de skal komme med en perfekt plan for, hvor de gerne vil hen i livet. At den plan er nødvendig for at sætte sig i stolen hos mig.

En del af min opgave som psykoterapeut er netop at hjælpe dig til at finde ud af, hvad der kunne være bedre for dig i dit liv.

I samtaleterapi får du vendt dine tanker, får luft for frustrationer og får hjælp til at sætte ord på det, du kan have svært ved at formulere.

At få lov til at tale lige ud af posen uden at skulle tage hensyn til den, du taler med, kan føles virkelig godt.

Du kan sige alt til mig uden at behøve føle dig forkert. Sker det alligevel, at du føler dig forkert, så arbejder vi med det, mens det sker.

Hos mig får du støtte og plads til at mærke dig selv. Mærke hvad du har brug for, og hvordan du bedst passer på dig selv - så du kan passe på dem omkring dig.

Stine Zink logo

Sådan foregår en samtale med mig som din psykoterapeut

Alle samtaler foregår i Psykoterapi Aarhus. Vi har vores fællesskab i hjertet af Århus, et stenkast fra Århus Banegård.

Når kommer her, venter du først i venteværelset. Her kan du læse i forskellige blade eller i en mappe med nogle af mine artikler.

Jeg henter dig i venteværelset og vi sætter os ind i mit hyggelige rum. Det er altid det samme rum, vi taler sammen i.

Min hyggelige konsultation i Århus

Inden vi går i gang med samtalen, vil jeg byde dig på noget drikke: Vand, te eller kaffe.

Når du kommer første gang, har vi 90 minutter sammen. Jeg synes, det er vigtigt at have ekstra god tid første gang. Så har du tid til at fordøje de nye indtryk, og vi har god tid til at lære hinanden lidt at kende. Tit er der også mere, der fylder i dig den første gang, og som du skal have god tid til at få sat ord på.

Efterfølgende samtaler varer en time. Parsamtaler er altid 90 minutter.

Jeg koncentrer mig om dig og det, vi taler om. Derfor tager jeg også først noter, efter du er gået. Noterne støtter min hukommelse, så vi bedre kan fortsætte, hvor vi slap næste gang, vi ses. Det er kun mig, der læser dem og jeg opbevarer dem krypteret og sikret.

Jeg har ingen fast plan, jeg går frem efter, når du kommer til mig.

I alle samtaler begynder vi med det, der fylder mest hos dig lige i dag.

Det er min erfaring, at de ting, der sker i din dagligdag, tegner de større linjer i dit liv. At se på det, der sker lige nu, vil altså hjælpe dig videre, uanset hvad din årsag til at kontakte en psykoterapeut er.

Når du bor langt væk fra Århus

Jeg har flest klienter fra Midtjylland. Bor du længere væk, skal du vide, at det er muligt at tage samtalen over Skype/Zoom eller telefon.

Ved nogle forløb er det bedst, at du er i samme rum som din psykoterapeut. Derfor hjælper jeg dig gerne med at finde en anden psykoterapeut, hvis jeg ikke føler, jeg kan hjælpe dig godt nok over telefon eller Skype/Zoom.

Psykoterapeut Stine Zink Århus

Book tid hos psykoterapeut online

Jeg håber, du har fået lyst til at booke en tid hos mig.

Du er velkommen til at finde en tid direkte i min kalender:

I kalenderen kan du også bestille tid til 20 minutters gratis, afklarende samtale over telefonen.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærlig hilsen

Stine

Andre siger om mig som psykoterapeut:

Jeg er glad for, at jeg sprang ud i det.

"Glad for at jeg fik styr på mine tanker og opnåede bedre afklaring. Jeg tænker tit på Stines gode råd/vinkler på problemerne og anvender dem, når jeg har behov.

Stine formår at skabe et trygt og rart rum, hvor man ikke er bange for at lukke op for og sætte ord på det, der gør ondt efter en skilsmisse. Hun er god til at lytte, spørge og coache dig frem til større forståelse og afklaring."

- kvinde 45 år

Tydelig progression fra gang til gang

"Vi er overbeviste om, at du fik sat gang i en masse gode tanker og processer, som har skubbet os i den rigtige retning! Det var et godt forløb, med tydelig progression fra gang til gang.

Tak for dit gode billedsprog om parforhold! Det gjorde tingene meget konkrete. Det tager vi helt sikkert med os!"

- Par

To gange har ændret mit liv

"Jeg var kun ved dig to gange - de to gange har ændret mit liv. Jeg er så taknemmelig for de sætninger du gav mig - jeg har dem i min lille bog og finder dem frem igen og igen både på skrift og i mit hoved."

- Kvinde

Står styrket efter at være forladt til fordel for 20 år yngre kvinde

"Fantastiske snakke og masser af tårer. Inden jeg kom til dig "stillede jeg skarpt på" hvad der var sket sidst, hvad havde jeg haft af nye udfordringer. Så havde jeg ofte problemstillinger vi fik vendt. Hvordan jeg taktisk skulle håndtere/ gribe det an.

Hver gang jeg forlod dig, havde jeg altid fået redskaber, løsninger med og forsikringer om, at det her var et HELT normalt forløb i mit eget tempo + forsikringen om at det nok skulle blive bedre, det ville bare tage lang tid. Og det var så sandt som det var sagt.

Nu har jeg det rigtig godt, er kommet ud på den anden side. Jeg er kommet så meget stærkere igennem det her, og glæder mig til at se hvad fremtiden bringer for mig og mine to skønne drenge."

- "Lene"